Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Ο Κασιδιάρης ζητά να αποφυλακιστεί

Ο Κασιδιάρης ζητά να αποφυλακιστεί Facebook Twitter
10

 

Με αίτηση που κατέθεσε ο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ζητά να αποφυλακιστεί, πέντε μόλις ημέρες μετά την απόφαση για προφυλάκιση του.

Υποστηρίζει ότι είναι «αδιανόητο» να διατάσσεται η προσωρινή κράτηση του «με γνώμονα τον επικαλούμενο βίαιο χαρακτήρα του» και τονίζει πως όλα όσα αναφέρονται στο ένταλμα κράτησής του είναι αντιδικονομικά, ακραία και αντισυνταγματικά.

Αναφέρει ότι δέχεται μόνο τη συμπεριφορά του έξω από το ανακριτικό γραφείο στις 2-2-2013, για την οποία, όπως λέει, έχει εκφράσει δημοσίως τη μεταμέλειά του, που οφειλόταν «στην ανθρώπινη αγανάκτησή μου, όταν μου φορέσανε χειροπέδες, μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα χωρίς να έχει προηγηθεί άρση ασυλίας».

Για το θέμα της οπλοκατοχής υποστηρίζει ότι είχε νόμιμες άδειες για τις δύο καραμπίνες και πως εδώ και 14 χρόνια είναι σκοπευτής.

10

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Βρίζω, προκαλώ, εξευτελίζω,πετάω νερό, ξυλοκοπώ, χαστουκίζω, κλωτσάω , σπρώχνω, μουτζώνω, οπλοφορώ παρανόμως, κλπ κλπ. ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΔΩ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ;Ε, ΟΧΙ! Μέσα λοιπόν και σίγουρα θα αποκαλυφθούν κι άλλοι λόγοι για να παραμείνεις εκεί!