Πώς να ικανοποιήσετε 800 άντρες σε χρόνο dt

Πώς να ικανοποιήσετε 800 άντρες σε χρόνο dt Facebook Twitter
3

Πώς να ικανοποιήσετε 800 άντρες σε χρόνο dt Facebook Twitter

 

Ο πρώτος κύκλος του Silicon Valley τελείωσε – και περιμένουμε τον δεύτερο με μεγάλη ανυπομονησία.

 

Στο τελευταίο, κορυφαίο επεισόδιο (spoiler alert!) η ομάδα φτάνει στον τελικό ενός διαγωνισμού, για να συνειδητοποιήσει ότι οι ανταγωνιστές τους έχουν ξεπεράσει. Μια μέρα πριν η απελπισία τους είναι τόση, που είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν. Όμως ένα μέλος της ομάδας επιμένει ότι "θα κερδίσουμε, ακόμη και αν χρειαστεί να *ικανοποιήσω σεξουαλικά – και χειρωνακτικά* και τους 800 θεατές του συνεδρίου"

 

 

Η ατάκα αυτή οδηγεί σε μια πολύ σοβαρή και πολύ σουρεαλιστική, επιστημονική συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος και πιο σύντομος τρόπος για να ικανοποιηθούν 800 άντρες, και μέσα από αυτή τη συζήτηση ο εγκέφαλος της παρέας βρίσκει μια λύση για το αληθινό τους πρόβλημα. H σκηνή είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς το προκλητικό δεν είναι απαραίτητα να είναι φτηνό και το αστείο προκύπτει πολύ συχνά μέσα από την σοβαρότητα. Δείτε την επίμαχη σκηνή εδώ (μπορείτε να τη δείτε μόνο στο YouTube).

 

Ο δημιουργός της σειράς, Mike Judge, είπε ότι «από τότε που πήραμε το πράσινο φως, έλεγα ότι ήθελα να βρω μια στιγμή όπως στο 'A beautiful Mind – τη σκηνή σχετικά με τα αγόρια και τα κορίτσια, αλλά πιο αστεία, που οδηγεί σε μια φαεινή ιδέα. Ένας από τους σεναριογράφους, έλεγε για μια άλλη συζήτηση, που έκανε με έναν από τους συγκάτοικους του, για το πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τέσσερις άντρες χειρωνακτικά και ταυτόχρονα, κι έτσι ήρθε η ιδέα: αυτό ήταν! Μετά κάναμε πολλές συζητήσεις με τους υπόλοιπους σεναριογράφους για αυτή τη σκηνή και καταλήξαμε στο ότι όσο πιο σοβαρή ήταν – τέσσερις μηχανικοί που προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα – τόσο πιο αστεία γινόταν.»

 

Η σκηνή αυτή τώρα υπάρχει και σε *επιστημονικό* paper: ένας από τους επιστημονικούς συμβούλους της σειράς και υποψήφιος διδάκτωρ στο Στάνφορντ, έγραψε την μαθηματική εξήγηση της υπόθεσης με όλα τα μαθηματικά, τις γραφικές παραστάσεις και τα συμπεράσματα που αρμόζουν. Οπότε αν είχατε ποτέ την απορία για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσετε 800 άντρες, μπορείτε να διαβάσετε τι λέει σχετικά η επιστήμη, παρακάτω:

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Είναι αυτό που λένε εδώ στην ΝΥ οι προγραμματιστές όταν κάποιος κάνει σπαγγέτι το πρόγραμμά τους χωρίς καν να τους ρωτήσει:My code is not your dick so stop playing with it.Οι παραγωγοί της σειράς κάνουν επεμβάσεις στο σενάριο.Αν έχετε προσέξει στις τηλεοπτικές σειρές υπάρχουν καμιά δεκαριά παραγωγοί. Producers and executive producers. Όλοι αυτοί είναι αποτυχημένοι σεναριογράφοι που παιδεύουν τους πραγματικούς με ταλέντο, υποχρεώνοντας τους σε αλλαγές τύπου εφηβικών φαντασιώσεων.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η σειρά, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, δεν μπορώ να περιμένω για τον δεύτερο, κάθε βδομάδα σαν προγραμματιστής που είμαι μου έδινε πολύ motivation στη δουλεία μου! χαχα (y)