Ελεύθερο wifi σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού

Ελεύθερο wifi σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού Facebook Twitter
28

Ελεύθερο internet σε επτά σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα μπορούν να απολαμβάνουν από εδώ και πέρα οι επιβάτες.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΣΤΑΣΥ αναφέρει: στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνεργασία με την Ηellas οnline, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους παραπάνω σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.


Οι σταθμοί στους οποίους θα υπάρχει πλέον ελεύθερο wi fi είναι:

Σύνταγμα

Πανεπιστήμιο

Ακρόπολη

Ομόνοια

Πειραιάς

Νερατζιώτισσα

Δουκίσσης Πλακεντίας

Στα μέσα Ιουλίου προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Αλήθεια ρε παιδιά τώρα, γιατί νομίζω πως αρκετοί τρολάρετε ασύστολα (εκτός και αν κάποιοι απλώς σαρκάζετε), πιστεύετε πως αυτό είναι μία σημαντική-θετική εξέλιξη σε σχέση με όλα αυτά τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε; Το δωρεάν wifi στους σταθμούς του μετρό; Καλό είναι για όσους χρησιμοποιούν το μέσο, δεν λέω, αλλά εδώ μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει με πρώτο απ' όλα την τεράστια ανεργία. Να είμαστε ρεαλιστές. Όσο για τον Σαμαρά, δεν αποτελεί δικό του έργο, που μας το παρουσιάζει έτσι, αλλά πρόκειται για κοινοτική οδηγία και έργο χρηματοδοτούμενο από εξωτερικές πηγές, ΕΣΠΑ κλπ. Και μη ξεχνάμε, Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα (την μοναδική πόλη της χώρας που έχει Μετρό).
Αντι να λύσουν το πρόβλημα με τους ζητιάνους που πλέον εχουν φτσει να μπαίνουν 2-2 στα βαγόνια και μάλιστα να τσακώνονται και μεταξύ τους για το ποιός έχει το δικαίωμα να ζητιανέψει σ αυτό το βαγόνι. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η μπίχλα τους θα γινεται πολυ πιο έντονη όπως και ότι αασθένειες μπορούν να κουβαλάνε μπορείτε να απολαύσετε το free wifi απορροφημένοι στα tablets σας και να κάνετε οτι δε βλεπετε το πρόβλημα,
εννοείς τους μαιμού ζητιάνους (δες Ρομά και χρήστες ναρκωτικών) είναι άθλια η κατάσταση στον ηλεκτρικό και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Κατα τ'αλλα το wifi μας έλειπε! Όχι ότι είναι κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, φυσικά και έπρεπε να γίνει απλώς ήταν γελοίος ο τρόπος που το ανακοίνωσε ο Σαμαράς λες και ότι αυτό είναι που ζητάει όλη η χώρα και χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Αλλά είπαμε ότι αυτά τα παιχνίδια εντυπωσιασμού υπάρχουν στην πολιτική με τους λαικιστές.
Γιατί είναι πρόβλημα οι ζητιάνοι στο μετρό; Σου χαλάνε την αισθητική; Αν φοβάσαι μην κολλήσεις καμιά αρρώστια όταν εκτείθεσαι σε δημόσιο χώρο, τότε θα έπρεπε να μείνεις κλεισμένη σπίτι σου μα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η δήλωσης σου είναι βαθύτατα ρατσιστική και ανάλγητη. Να απαιτήσεις να λύσουμε το πρόβλημα των αστέγων, δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν σπίτι. Όχι να ζητάς να τους διώξουμε από το μετρό για να μην τους βλέπεις.
Καλά ηρέμησε λίγο, πολλά νεύρα.Το πρόβλημα δεν είναι οι άστεγοι αλλά οι μαιμού ζητιάνοι που έχουν κατακλήσει τον ηλεκτρικό (όχι τόσο το μετρό). Είναι οργανωμένες ομάδες Ρομά που ενίοτε τσακώνονται με πρεζόνια για το ποιος θα ζητιανέψει πρώτος και θα πει το παραμύθι του. Επιπλέον, αρκετοί από αυτούς κλέβουν.Γι'αυτό τα υπόλοιπα να τα πεις αλλού και μαζί να πάρεις τα ειρωνικά σχόλια. Ρατσιστική δεν είναι καθόλου η δήλωση μου, αν ξέρεις ελληνικά το βλέπεις αυτό.
Δεν βαριέσαι,δεν κάνουμε που δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει η άθλια πολιτική κατάσταση της χώρας τουλάχιστον έχουμε free wifi να μην πλήξουμε στην ανεργία μας.
Με συγχωρειτε που σας ενοχλω αλλα, του στραβου το δικιο πρεπει να λεγεται. Οταν ο Σαμαρας ειχε πει οτι θα υπαρχει free wi fi σε ολη την Ελλαδα, βουηξε το διαδικτυο απο το κραξιμο. Τωρα που αυτη η υποσχεση αρχιζει να γινεται πραγματικοτητα, μας φταιει η ανεργια. Ε λοιπον, συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια, η ανεργια υποχωρησε απο το 27.6% τον Ιανουαριο στο 26.5% το Φεβρουαριο. Ε και, σιγα το πραγμα, θα πειτε και θα εχετε δικιο. Απο καπου ομως δε θα πρεπει να ξεκινησει η μειωση?Αυτο που θελω να πω εναι οτι: ελεος πια με τη μιζερια και τη στειρα αρνηση των παντων. Οταν κατι ειναι θετικο, θα πρεπει να αναγνωριζεται.
Αμαν πια ο Ελληνάρας.. Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Γίνεται το ένα, παραπονιόμαστε γιατι δεν γίνεται το άλλο.Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, το ποτήρι πάντα μισοάδειο. Μια ζωή κατσαπλιάδες θα μείνουμε...
Μπες και δες μόνος σου τα στατιστικά της Ελλάδας και πες μου αν το free wifi είναι η προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή. http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE Ελληνάρες είναι όλοι οι πολιτικοί(αριστεροί και δεξιοί) που τόσα χρόνια τρώγανε καλά και τώρα ουσιαστικά με διώχνουν απ΄τη χώρα(δουλειά ούτε για δείγμα) διότι ¨δεν τα υπολογίσανε σωστά¨.Το free wifi είναι καλό για τους τουρίστες και το fb.Από εκεί και πέρα είναι παντελώς άχρηστο.Τώρα αν εσύ με θεωρείς Ελληνάρα και κατσαπλιά γιατί θέλω πρώτα να έχω τα βασικά στην ζωή μου και μετά τις μικροπολυτέλειες δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.
Ας αρχίσουμε από κάπου.. Λυπάμαι που δεν έχεις δουλειά, και φυσικά αυτό είναι σημαντικότερο. Όμως ας γίνει αυτή η κίνηση, έστω κι ας είναι για τους τουρίστες. Πιο σύγχρονη πόλη -> καλύτερες συνθήκες για τον τουρισμό, και άρα ένα βήμα πιο κοντά προς κάτι καλύτερο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.