ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

H Kαϊλή κάνει το come back

H Kαϊλή κάνει το come back Facebook Twitter
5

Ξανά στη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η Εύα Καϊλή, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Η Εύα Καϊλή, με ενσωματωμένο το 62,79% των σταυρών, προηγείται με 1.096 ψήφους του Παντελή Καψή, έχοντας 69.536 σταυρούς, έναντι 68.440 του τελευταίου.

Πρώτος και μάλιστα με διαφορά είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 73.495 σταυρούς.

Αυτό το πασοκικό θρίλερ για δύο, είναι και το μοναδικό πλέον στη μάχη των ευρωεκλογών αφού οι άλλες υποψηφιότητες φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει ως προς το ποιος θα πάει στις Βρυξέλλες.

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι ως λαός δεν είμαστε έτοιμοι για περισσότερη δημοκρατία. Αποφάσισαν και κάτι σωστό εκεί στη κυβέρνηση, δηλαδή να μας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς ποιους θέλουμε να στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο. Και τελικά ιδού τα αποτελέσματα. Οπότε ας μην γκρινιάζουμε και ας κοιταχτούμε στο καθρέφτη. (Βέβαια μεγάλη ευθύνη φέρουν και τα κόμματα που τους εντάσσουν στα ψηφοδέλτια)
Σπυράκη, Καιλή, Ζαγοράκης, Ανδρουλάκης, Κεφαλογιάννης, Βόζεμπεργκ και η ανεξάρτητη ως απεδείχθη φωνή του Κύρτσου.Πάντως ουδείς ασχολείται με τη σύνθεση των ομάδων των Ευρωβουλευτών. Πασόκ και ΝΔ είναι κυριολεκτικά για γέλια (αν δεν ήταν για κλάμματα). Και λέει πολλά για το ποιον του κοινού τους.