Ανεξάρτητος και ο Μίμης Ανδρουλάκης

Ανεξάρτητος και ο Μίμης Ανδρουλάκης Facebook Twitter
12

Την ανεξαρτητοποίηση του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο μιλώντας στο Bήμα Fm ο Μίμης Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα δουλέψει για την ανασύσταση της αριστεράς.

Ο κ. Ανδρουλάκης χθες στην ψηφοφορία για τα μέτρα, ψήφισε «ναι», παρότι σε δηλώσεις του τις ημέρες πριν την ψηφοφορία είχε γνωστοποιήσει ότι δεν θα ψήφιζε τα μέτρα. Έτσι με τη σημερινή ανεξαρτητοποίηση και τις χθεσινές διαγραφές από το Βενιζέλο, οι "απώλειες" για το ΠΑΣΟΚ φτάνουν αισίως τις επτά.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Ένας ακόμα περιφερόμενος της αριστεράς. Δεν είναι ο πρώτος που πάει όπου ελπίζει ότι θα επανεκλεγεί. Αν πιστεύει όσα λέει, να παραιτηθεί από βουλευτής. Αρκετές φορές έχει εκλεγεί, τη συνταξούλα την έχει καβατζάρει, όλο μπλα μπλα είναι για διαφήμιση στα βιβλία του και από έργο μηδέν. Όσο το Πασόκ ήταν στα πάνω του καθόταν ο αγνός ιδεολόγος, τώρα στα δύσκολα φεύγει και λέει αρλούμπες ότι θέλει να κρατήσει αποστάσεις και να μη γίνει μέρος της διαμάχης στο Πασόκ. Λες και δεν ήξερε προεκλογικά ότι στο Πασόκ ήταν όλοι εναντίον όλων. Αλλά πάτησε στο σκαλί του κόμματος, πήρε την έδρα και τώρα άρχισε να γλείφει τον Σύριζα. Ευτυχώς ο Παπαδημούλης του έκλεισε προσωρινά την πόρτα, αλλά ο αγνός αριστερός Μίμης τώρα θα στραφεί προς ΔΗΜΑΡ και ό,τι του κάτσει για το μέλλον. Άλλος ένας που πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αηδία.
Κάποιοι φαντασιώνονται πως ο λαός ξύπνησε, πως ο λαός τους κατάλαβε, ο λαός τους βαρέθηκε κτλ. Ο πολιτκός λόγος του Μίμη ήταν ανέκαθεν για ανθρώπους που καταλαβαίνουν και τα αρνητικά σχόλια δείχνουν πως τίποτε δεν έχει αλλάξει.
Μια χαρά καταλαβαίνουν τα λεγόμενα του Ανδρουλάκη, δεν είναι αυτά που αμφισβητούνται. Τα -ανύπαρκτα- πεπραγμένα είναι αυτά που κατακρίνει ο κόσμος.
Μιμη, στο ΠΑΣΟΚ ειχες παει για τρακα βουλευτικη εδρα και για να πουλας κανα βιβλιο. Αν εχεις α@χι@α, παραιτησου απο βουλευτης. Οσο για την "ανασυσταση της αριστερας", αυτα ειναι του "πωπου", για να περναει η ωρα με μπλα-μπλα, με "ξενο @ωλο να κανουμε τον @ουστη", και ν'αχουμε καβαντζα το βουλευτιλικι, και τη συνταξη αμα λαχει ναουμ' .
1. Τι ΠΑ.ΣΟ.Κ τι ΠΑΟΚ δηλαδή??? 2. Ο Μίμης μου ήταν πάντα εξαιρετικά συμπαθής.. αλλά είναι δυνατόν? να ωρύεται 10 μέρες για το πόσο μας βάζουν το μαχαίρι στον κρόταφο, να υπερψηφίζει και να φεύγει?? Όχι πώς το αντίθετο θα ήταν λογικό, αλλά τουλάχιστον λίγο περισσότερο.. μμμ. μπερδεύομαι.
Ο Μίμης μου θυμίζει την συγχωρεμένη τη γιαγιά μου, που έκανε εκδρομές από πλήξη, από το Φαράγγι της Σαμαριάς μέχρι τη λίμνη των Ιωαννίνων, και γύρναγε πίσω απλά με δυο-τρεις καρτ-ποστάλ και μπόλικες βαρετές ιστορίες.Καλά πολιτικά ταξίδια να έχεις, ρε Μίμη, αλλά καλό θα ήταν να θυμάσαι, πότε-πότε, πως είσαι και αριστερός. Έστω και στα γεράματα, πράξε και ανάλογα καμιά φορά. Καλό θα μας κάνεις.