ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες

Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες Facebook Twitter
28

 

Χρυσό παίρνουν στο σεξ οι Έλληνες, αν αφεθούμε στην αλήθεια των αποτελεσμάτων δημοσκόπησης που διενήργησε η γερμανική Bild.

Σύμφωνα με τα «συγκεντρωτικά»,  οι Έλληνες κάνουν σεξ έως και 164 φορές το χρόνο και ακολουθούν με διαφορά δεύτεροι οι Βραζιλιάνοι, οι Ρώσοι και άλλοι λαοί.

Οι 10 πρώτες χώρες βάσει συχνότητας ερωτικών πράξεων:

Ελλάδα: 164 φορές
Βραζιλία: 145 φορές
Ρωσία: 143 φορές
Πολωνία: 143 φορές
Ινδία: 130 φορές
Μεξικό: 123 φορές
Ελβετία: 123 φορές
Κίνα: 122 φορές
Νέα Ζηλανδία: 122 φορές
Ιταλία: 121 φορές

28

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

σχόλια

20 σχόλια
Ειναι προφανες οτι η ερευνα περιοριζεται στο σεξ που εμεις "κανουμε",ενω δεν περιλαμβανει και αυτο το οποιο μας "κανουνε" οι "εταιροι"μας .Διοτι να ισχυε και το τελευταιο τα νουμερα μας θα επρεπε να ειναι πολυ-πολυ μεγαλυτερα ....
Σαν τρόπος επικοινωνίας το σεξ , είναι η μέθοδος αναπαραγωγής της Φύσης που συγκλονίζει το συναίσθημα και συχνά αφήνει στην άκρη την λογική. Στα σοβαρά σαιτ γνωριμιών όπως το http://www.proximeety.grη επικοινωνία γίνεται μάθηση, αφού το λάθος τελειώνει ίσως μια εικονική σχέση, αλλά η προσωπικοτητα του μέλους βγαίνει ανέπαφη και κυρίως, διορθωμένη μέσα από την τριβή και την ρήξη.
Γι αυτό ρωτούσαμε τι είδος σεξ εννοούσε η ερώτηση αλλά απάντηση δεν πήραμε. Πάντως το κυβερνητικό είναι ομαδικό και το όργιο γίνεται για δεκαετίες. Ξεχάσαμε τι είναι ολότελα δικό μας και τι μοιραζόμαστε; Οι ερωμένες του Ανδρέα πάλι που έγιναν θυσία για να έχουμε Σεξ, Παιδεία του Σεξ και Ελευθερία του Σεξ στην Ελλάδα. Τι ρόλο έπαιξαν στην αύξηση του εξωσυζυγικού σεξ στην Ελλάδα ώστε μέσα στην κρίση να έχουμε τα πρωτεία;
164 φορές τον χρόνο; Αποκλείεται οι παντρεμένοι και αμφιβάλλω οι ελεύθεροι. Αναρωτιόμαστε σε τι είδους σεξ αναφέρονται! Οι Ιταλοί είναι τόσο πιο κάτω από μας, γιατί; Που βρίσκονται οι Ισπανοί;Σε μια πρόσφατη έρευνα μιας εταιρείας προφυλακτικών που ρώτησε 26000 άτομα από 26 χώρες στο Ιντερνέτ: Πόσοι κάνουν σεξ κάθε εβδομάδα; Η Ελλάδα έρχεται πάλι πρώτη με 87%!Τελευταία έρχεται η Ιαπωνία με 34% να το κάνουν εβδομαδιαία και μόνο 15% να είναι ευχαριστημένοι με την σεξουαλική τους ζωή. Βαριούνται οι άνδρες και οι γυναίκες λένε ότι είναι ανέραστες. Μάλλον τους πεθαίνουν στην δουλειά μια και οι εργαζόμενοι Γιαπωνέζοι δουλεύουν τις περισσότερες ώρες από όλους και παίρνουν τις λιγότερες μέρες για διακοπές.
Η Ιάπωνες (στην πλειοψηφία τους) είναι πρωταθλητές κυρίως στην ειλικρίνια. Κάτι μου λέει ότι (μαζί φυσικά με τους εξοντοτικούς ρυθμούς εργασίας) παίζει κι αυτό ένα ρόλο στην μόνιμα τελευταία θέση τους σε έρευνες όπου, μην ξεχνάμε, οι ερωτώμενοι απλώς δηλώνουν πόσες φορές κάνουν σεξ, χωρίς δυνατότητα επαλήθευσης.Ε μα πρώτοι εμείς, που έχουν πήξει ψυχαναλυτες και σεξολόγοι να ακούνε παράπονα για μειωμένη επιθυμία λόγω κρίσης!!!
Ναι η Γιαπωνέζικη ειλικρίνεια...ίσως είναι όμως γιατί ακόμα βλέπουν την ερωτική πράξη από εντελώς διαφορετική κουλτούρα από την Ευρωπαϊκή. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν μια Γιαπωνέζα, νεαρή ή ηλικιωμένη, κάνει έρωτα το κάνει σαν να είναι ιεροτελεστία που δεν πρέπει να δείξει ότι έχει ευχαρίστηση για να μην χαλάσει την παράδοση. Γιατί πρέπει να κλαίει και να οδύρεται η γυναίκα, σαν να την βιάζουν; Πολύ πριν ακόμα φτάσει στον οργασμό! Είναι σαν να παίζεται καμπούκι θέατρο (δράμα - τραγωδία). Μόνο σε μια άλλη εθνικότητα έχω παρατηρήσει το ίδιο και δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια μοναδική περίπτωση ή πολιτιστικό στοιχείο. Στο φιλμ Lost in translation γίνεται σάτιρα με τον ήρωα σαστισμένο αλλά είναι πολιτιστική πραγματικότητα.Για το δεύτερο μήπως επειδή πάνε ζευγάρια στους ψυχαναλυτές; Γιατί οι εξωσυζυγικές σχέσεις και τα άλλα ... γρήγορα κερατώματα..ζουν και βασιλεύουν. Αν το κάνει κάποιος τόσες φορές με άλλες που να βρει επιθυμία να το κάνει με την σύζυγό του. Κρίση ή πριν την κρίση δικαιολογία θα βρεθεί.
Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεταιΣε ταβέρνες, πλατείες κι αλάνες...(Και στη τελική γιατί οχι; Κακό πάντως δεν είναι... Εγώ λέω να μην το αμφισβητήσουμε με το ζόρι)
Εκτός αν έχουν βάλει κάμερα στις κρεββατοκάμαρες σε επαρκές στατιστικό δείγμα Ελλήνων, γιατί να μην "υπερβάλλει" λίγο ο Ελληνάρας ερωτηθείς στην δημοσκόπηση?!Αν και δεν αμφιβάλλω για τις αναπαραγωγικές μας ικανότητες στο ελάχιστο!