Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες

Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες Facebook Twitter
28

 

Χρυσό παίρνουν στο σεξ οι Έλληνες, αν αφεθούμε στην αλήθεια των αποτελεσμάτων δημοσκόπησης που διενήργησε η γερμανική Bild.

Σύμφωνα με τα «συγκεντρωτικά»,  οι Έλληνες κάνουν σεξ έως και 164 φορές το χρόνο και ακολουθούν με διαφορά δεύτεροι οι Βραζιλιάνοι, οι Ρώσοι και άλλοι λαοί.

Οι 10 πρώτες χώρες βάσει συχνότητας ερωτικών πράξεων:

Ελλάδα: 164 φορές
Βραζιλία: 145 φορές
Ρωσία: 143 φορές
Πολωνία: 143 φορές
Ινδία: 130 φορές
Μεξικό: 123 φορές
Ελβετία: 123 φορές
Κίνα: 122 φορές
Νέα Ζηλανδία: 122 φορές
Ιταλία: 121 φορές

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξαμε ινσταγκραμικούς κήπους. Ξοδέψαμε περιουσίες. Τώρα μαράθηκαν όλα.

Living / Φτιάξαμε ινσταγκραμικούς κήπους. Ξοδέψαμε περιουσίες. Τώρα μαράθηκαν όλα.

Εκτός από τάση και διακόσμηση, τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που δύσκολα επιβιώνουν στις κλιματικές συνθήκες της Αθήνας. Και αυτό δεν θα σου το πει κανείς στους χώρους που θα τα αγοράσεις.
M. HULOT
Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Living / Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Η Μαντώ, η Δανάη και ο Αλέξης έφτιαξαν έναν χώρο όπου πρωταγωνιστούν τα ξύλινα παιχνίδια και τα παστέλ χρώματα, διαθέτει μαγαζί και μικρό μπαρ και οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνουν φιλίες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Living / Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Η Νανάκο Κομπαγιάσι μεγάλωσε σε μια επαρχία της Ιαπωνίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο, τα παράτησε, αφοσιώθηκε στη δουλειά της, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει, στην Ευρώπη αυτήν τη φορά. Και η ζωή την έβγαλε στο Περιστέρι.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Living / Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια εργαλείο. Το 2026, στο HR γίνεται στρατηγικός παίκτης. Όχι για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο, αλλά για να αλλάξει ριζικά το πώς οι οργανισμοί παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια