Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
47
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτ.:Franzeska/ Instagram

Μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στο Σύνταγμα και καθαρίζουν το νερό του συντριβανιού που χθες είχε αφρίσει και προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στα social media.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, παρέα νεαρών έριξε κάποιο υγρό στο νερό και αμέσως οι αφροί άρχισαν να ξεχύνονται σε όλη την πλατεία. Τα Συνεργεία καθαρισμού που ειδοποιήθηκαν, ξεκίνησαν από χθες να αδειάζουν το νερό και σήμερα αποκαλύφθηκε ο "υπαίτιος".

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr

Δύο μπουκάλια με απορρυπαντικό πιάτων ήταν αυτά που προκάλεσαν τον αφρό και που οι δράστες είχαν αδειάσει στο νερό. Τα δοχεία βρέθηκαν δίπλα ακριβώς από το συντριβάνι, με το ένα να είναι μισογεμάτο, πράγμα που σημαίνει πως οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Τα συνεργεία συνεχίζουν τον καθαρισμό ώστε να απομακρυνθεί κάθε κατάλοιπο απορρυπαντικού ενώ όπως ανέφεραν δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά, μιας και το περιεχόμενο δεν ήταν χημικό.

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
47

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Αυτό που ποτέ στο ΟΛΟΙ περάσαν ωραία δεν περιλαμβάνονται οι καθαριστές του δήμου που ξενύχτησαν για να μαζέψουν τους αφρούς πολύ με εξοργίζει!Δεν πρέπει συγκεκριμένα επαγγέλματα να τα θεωρούμε δεδομένα, δεν είναι η καθαριότητα του δήμου αλλά είναι άνθρωποι που με πενιχρούς μισθούς μαζεύαν την βλακεία κάποιον!Συγχαρητήρια στομ ανεγκέφαλο που προσπάθησε να δώσει ενα μύνημα αλλά κατάφερε ΟΛΟΙ να περνάνε καλά με τους αφρούς και κάποιοι (χεστήκαμε προφανώς είναι 3ης κατηγορίας άνθρωποι και εργαζόμενοι) καθαρίζαν...
εξ. αρχής.. γιατί να καθαρισουν..? κ γιατί σε ενοχλεί που καποιος πήγε να τους βοηθήσει να καθαρισουν... πως καθαρίζεις κάτι που είναι καθαρό??? το ταψί στην διαφήμιση... πότε δεν σου έκανε εντύπωσή??
Εγω παντως δεν το βρηκα καθολου αστειο.Η πλακα ειναι ωραια οταν δεν υπαρχουν επιπτωσεις,Και δεν πιστευω οτι το βρηκαν το ιδιο αστειο οι καθαριστριες του δημου που ακομη τριβουν τις πλακες.Συγχωρεστε με, εχω πολυ πιο λεπτο και εξυπνο χιουμορ απο αυτο
Μια πλάκα έκαναν τα παιδιά. Λες και δεν γίνονται αλλού αυτά ή κανείς μας δεν έχει κάνει ποτέ πλάκα. Με το σκεπτικό μερικών για τις καθαρίστριες, δεν θα πρεπε να υπάρχουν σκουπίδια, ούτε και καθαρίστριες
προτείνω σε όσους κάνουν τέτοιες χαζοχουλιγκανιές, μαζί με τα τα εκτρωματικά γκράφιτι σε κάθε τοίχο και πινακίδα να τους βάφουνε με σπρέι πατόκορφα, μαζί με τα σαλόνια των γονιών τους. τόσο αλητεία και βρωμιά στη πόλη δε παίζεται πια!
ναι ναι απο το συντριβανι πινουν νερο..οπωσδηποτε!μονο να σας θυμισω οτι αυτο το συντριβανι αρχισε να λειτουργει ενα μηνα πριν τις εκλογες...εχετε δικιο να εκτελεστει ο υπαιτιος...μας το παιζεται ολοι σουηδια.ουστ !
αφενος το γεγονος οτι τα ζωακια και οι αστεγοι πινουν νερο απο αυτο το συντριβανι που μεχρι προτεινος ηταν πενταβρωμικο δεν ειναι επιχειρημα για να κατακρινεις μια πραξη που σκοπο ειχε την πλακα, αφετερου εσυ που θεωρεις βρωμια το γκραφίτι μαλλον δεν εχεις ιδεα απο τεχνη! το θεμα ειναι οτι κανενας απο εσας που κραζετε και ειστε ετοιμοι να κατηγορησετε αμεσως και χωρις οικτο μια ενεργεια χιουμοριστικη δεν εχετε ιδεα τι γινεται γυρω σας... νομιζω οι καθαριστες του δημου προτιμουν να καθαριζουν το συντριβανι που βρωμιζουν τα "κωλοπαιδα" παρα το γραφειο του υπουργου οικονομικων (πολλοι μαλλον ξεχνατε οτι οι καθαριστριες του υπουργειου ειναι απληρωτες(!) ) so αντι να κραζετε πισω απο τα πισι σας σκεφτειτε οτι κανετε πολυ χειροτερες βρωμιες καθε μερα -και δεν εννοω μονο το τσιγαρο που πετατε στο δρομο ,γτ κι αυτο καποιος το καθαριζει αλλα δεν βλεπω να σας νοιαζει κ πολυ- το μονο που θεωρω ως εσφαλμενο ειναι το οτι μπορει καποιος να ειχε πεσει κ να ειχε χτυπησει αφου ομως δεν εγινε δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε τα παιδια... ο αναμαρτητος πρωτος τω λιθω βαλλετω... ολοι οι αναμαρτητοι εδω μαζευτηκατε!
Είναι γιατί η τρόικα τους εκπαίδευσε τόσο καλά που κελαηδάνε για την πλάκα τους στο κλουβί;Είναι γιατί είδαν τόσες πολλές σαπουνόπερες όλα αυτά τα χρόνια που γέμισε το Σύνταγμα;Σαπουνόνερο φορ εβερ; Με τις σαπουνόφουσκες στα κάγκελα;