Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
47
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτ.:Franzeska/ Instagram

Μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στο Σύνταγμα και καθαρίζουν το νερό του συντριβανιού που χθες είχε αφρίσει και προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στα social media.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, παρέα νεαρών έριξε κάποιο υγρό στο νερό και αμέσως οι αφροί άρχισαν να ξεχύνονται σε όλη την πλατεία. Τα Συνεργεία καθαρισμού που ειδοποιήθηκαν, ξεκίνησαν από χθες να αδειάζουν το νερό και σήμερα αποκαλύφθηκε ο "υπαίτιος".

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr

Δύο μπουκάλια με απορρυπαντικό πιάτων ήταν αυτά που προκάλεσαν τον αφρό και που οι δράστες είχαν αδειάσει στο νερό. Τα δοχεία βρέθηκαν δίπλα ακριβώς από το συντριβάνι, με το ένα να είναι μισογεμάτο, πράγμα που σημαίνει πως οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Τα συνεργεία συνεχίζουν τον καθαρισμό ώστε να απομακρυνθεί κάθε κατάλοιπο απορρυπαντικού ενώ όπως ανέφεραν δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά, μιας και το περιεχόμενο δεν ήταν χημικό.

Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
Bρέθηκε ο "υπαίτιος" για τους αφρούς στο συντριβάνι Facebook Twitter
Φωτo: LIFO.gr
47

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
"""Εγω παντα το ελεγα ,κυριε Αστυνομε μου,οτι εχουμε την καλυτερη Αστυνομια στον κοσμο"""!!!""""Δεν με ξερεις,δεν σε ξερω,υποφερεις κ' ύποφερω !""""""Εεεπ ! Οχι ξυλο,σου ειπα.Οχι ξυλο !Αμ δεν ξερεις εσυ κυρ Αστυνομε μου τι ξυλο θελει αυτος!"""(Απο την ταινια "Ο Ηλιας του 16ου")Παρατιθενται διοτι πιστευω οτι συναδουν με την μειζονος σοβαροτητος και σημασιας υφη του θεματος !
σε πολλά σχόλια διαβάζω "σιγά μωρέ δεν πείραξε κανέναν", ας ρωτήσουμε τα αδέσποτα που πίνουν εκεί νερό, αλλά όχι εμείς είμαστε ανώτεροι let's have fun! ας ρωτήσουμε kai τους καθαριστές, αλλά τι είναι αυτοί άνθρωποι σαν κι εμάς;;;απλά όλα τα φιλαράκια που γράφουν τζάμπα τους πληρώνουμε θέλω να τους δω να δουλεύουν υπερωρία τζάμπα, χειρωνακτική και να λένε "τι τζάμπα με πληρώνουν;" (και ουδεμία σχέση έχω με δημόσιο και δήμους ελεύθερος επαγγελματίας είμαι)
Δε ξέρω με ποιο κινητρο το εκαναν αλλα επιτελους αναγκαστηκε ο δημος να καθαρισει αυτο το σιχαμενο σιντριβανι. Ειχε τοση βρωμα μεσα που απορω πως ζουνε ακομα τα σκυλια και τα περιστερια στο συνταγμα. Σε κανα δυο χρονια που θα χει πρασινισει παλι το νερο ας το επαναλαβουν για να ξανακαθαριστει...
Ελάτε βρε παιδιά! Στην Ευρώπη αυτά τα κάνουν 10ετίες τώρα και το διασκεδάζουν στο τέλος.. Απορώ με εμάς που τα δραματοποιούμε ολα τόσο.. Παιδιά είναι θα παίξουν θα λερωθούν.
Μα καλά κανείς δεν έχει χιούμορ πια σε αυτόν τον μαύρο τόπο?Ολοι οι χαροκαμένοι ,κομπλεξικοί , πικραμένοι από την ζωή ανεγγέφαλοι βρήκαν πάλι ευκαιρία να δηληριάσουν μια αθώα άκακη πλάκα. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και κακιασμένοι. Θα πεθάνετε πριν την ώρα σας ( πράγμα πολύ ευχάριστο για μας τους υπόλοιπους) . Μην ελπίζετε να μας πάρετε μαζί σας. Η καρμιριά είναι αυτοάνοση και δεν μεταδίδεται .Την επόμενη φορά ελπίζω να βάλουν και λίγο χρωματάκι μήπως και σπάσει η Μεταξική-Φασιστική Ασπρίλα.Παράληλλα σε άλλα πιο πολισμένα μέρη (WELWYN Garden City’s iconic Coronation Fountain) αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα το έκαναν κοινωνικό μήνυμα.
Το παίζεις και οικολόγος; Με το απορρυπαντικό να τρέχει έξω από το συντριβάνι στο έδαφος;Οι δράστες, χαζοχαρούμενοι, χαπακωμένοι για να ξεφύγουν από τα κόμπλεξ τους, βαριεστημένοι οι κανακάρηδες, οι ευνοούμενοι, βρήκαν πάλι ευκαιρία να πιστεύουν ότι η Αθήνα ανήκει μόνο σ' αυτούς να κάνουν ότι θέλουν. Νευροσπαστικά, που δεν ξέρουν τι σημαίνει δουλειά, γιατί ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά τους επέτρεψαν να κακομοιριάσουν στην τεμπελιά.Δεν θέλουμε τέτοια παράσιτα της Αθήνας, να συνεχίζουν ανενόχλητα, που τίποτα δεν έκαναν στην ζωή τους για τον συνάνθρωπο τους, γιατί ποτέ δεν τους έμαθαν τίποτα άλλο παρά να παίρνουν και ποτέ να μην δίνουν.Δυστυχώς η τεμπελιά είναι αρρώστια αλλά ευτυχώς θεραπεύεται.Που ξέρουν από δικτατορία; Ούτε αυτοί ούτε οι γονείς τους την έζησαν. Όπως ξευτέλισαν την έννοια της δημοκρατίας, δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις, έτσι ξευτέλισαν και την έννοια του φασισμού, ότι δεν τους αρέσει είναι φασισμός.Θα αλλάξουν τον κόσμο γράφοντας μηνύματα με χημικά στο νερό και καίγοντας δένδρα. Οικολογία μηδέν.
αφού ξέρεις ακριβώς ποιοί είναι και τι κάνουν γιατί δεν τους καρφώνεις και στον εισαγγελέα; και μη μου πεις πώς το ξέρω ότι είσαι ρουφιάνος (το ίδιο κληρονομικό χάρισμα έχουμε...)
Αν προσέξες ημιθεότατε η απάντηση ήταν στην οικολογάτα που έχει μπερδέψει την πλάκα με την μάπα. Δεν είναι ούτε οικολόγος ούτε γάτα. Για χάρη του ισοσθενούς διαλόγου επιθέτων χρειαζόταν μια απάντηση. Ας μην κάνουμε κατάχρηση όμως στα κοσμητικά. Το «ρουφιάνος» είναι λέξη που έχει χάσει την «φτήνια» του στην Ελλάδα, μια που έγινε σπάνιο να βρεις αυτόν που τολμά να γίνει μάρτυρας (στην κυριολεξία) και όταν τον βρίσκεις η αξία του μεγάλη. Ημιθεότητα είσαι πολύτιμος σαν «ρουφιάνος» και το ξέρεις. Μακάρι η Ελληνική κοινωνία να μην έχει τόση διαφθορά και κατάχρηση ώστε να μην χρειάζονται «ρουφιάνοι». Κάνεις λάθος δεν έχουμε την ίδια κληρονομιά. Δεν είμαι εκ γενετής ούτε καν μαφιόζος δημόσιος υπάλληλος και ούτε θέλω ποτέ να γίνω. Για να σε λένε οι συνάδελφοι μαφιόζοι rat (ρουφιάνο) επειδή τους αποκαλύπτεις και τους περιμένει η φυλακή, πρέπει πρώτα να θέλεις να γίνεις μαφιόζος. Τελικά να καταλήξουμε σε τι είναι «ρουφιάνος» στην Ελλάδα του σήμερα; Είναι αυτός που κάρφωσε τον Τσοχατζόπουλο στους εισαγγελείς «ρουφιάνος»; Έχει δίκιο ο Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε επειδή κάποιοι που ήξεραν, δεν ήθελαν να λέγονται «ρουφιάνοι» και έκαναν την Γιαπωνέζα μαϊμού;Δεν βλέπουμε τίποτα, δεν ακούμε τίποτα, δεν μιλάμε για τίποτα. Και η διαφθορά βασίλευε...
@Anonymάκο Libertίνεγράφεις: "Οι δράστες, χαζοχαρούμενοι, χαπακωμένοι"Πώς το ξέρεις; τους είδες να παίρνουν χάπια;γράφεις: "βαριεστημένοι οι κανακάρηδες"Πώς το ξέρεις; στο είπανε;γράφεις: "δεν ξέρουν τι σημαίνει δουλειά"Πώς το ξέρεις; αν τους συλλαμβάνανε και ήταν εργάτες τι θα έλεγες;γράφεις: "ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά τους επέτρεψαν να κακομοιριάσουν στην τεμπελιά"Πώς το ξέρεις; είσαι σίγουρος ότι οι γονείς τους δεν είναι σκληρά εργαζόμενοι;γράφεις: "Που ξέρουν από δικτατορία; Ούτε αυτοί ούτε οι γονείς τους την έζησαν"Πώς το ξέρεςις; απαγορεύεται να είναι τριαντάχρονα παιδιά τριαντάχρονων παιδιών;γράφεις: "θα αλλάξουν τον κόσμο γράφοντας μηνύματα με χημικά στο νερό και καίγοντας δένδρα"Πώς το ξέρεις; γιατί πρέπει οι ίδιοι που έριξαν απορρυπαντικό να έχουν κάψει και δένδρα;η μόνη απάντηση είναι ότι έχεις κληρονομικό χάρισμα πρόβλεψης (λέξη που συνειδητά διέστρεψες σε "δεν έχουμε την ίδια κληρονομιά")επίσης, οι δημόσιοι υπαλληλοι πώς ακριβώς εισχώρησαν στην κουβέντα;ακόμη, χειρότεροι από τους τύπους που δεν ακούνε τίποτε είναι όσοι ακούνε επιλεκτικά ό,τι τους συμφέρει...ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει πόσα μπωφόρ φυσάνε στο κρανίο σου, τη δουλειά τους πάντως την κάνουνε
Είναι γιατί εκεί ψηλά που είμαι έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχουν σπάσει στα πόδια μου πολλά μποφόρ βλακείας να κράζουν το όνομα μου "Ελευθερία" χωρίς να καταλαβαίνουν τις υποχρεώσεις του να είσαι Ελεύθερος. Η Ελευθερία του ενός δεν μπορεί να καταπατεί την Ελευθερία του άλλου. Ούτε με σαπουνόφουσκες! Αρκετά τράβηξε αυτός ο δημόσιος χώρος και η Αθήνα εκτενέστερα από την ... πλάκα ή το ρίξιμο πλάκας... από κάποια ανίδεα Ελευθερίας γαϊδουράκια.Όταν κάποιος καταπατεί την Ελευθερία του άλλου με την βία, έστω για πλάκα, χάνει το δικαίωμα και επιτρέπει έμμεσα να έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε, να τον καταδικάζουμε και να τον ονομάζουμε όπως εμείς θέλουμε.Όπως είπα στο πρώτο μήνυμα. Αν είναι τόσο αστείο ας το κάνουν στο δικό τους σπίτι, διαμέρισμα, αυλή, πισίνα, πλαστική λεκάνη για να πιτσιλίζονται τα μικρά παιδάκια και όχι σε κάτι που ανήκει σε όλους μας.
Να το κάνουν στην αυλή, πισίνα του σπιτιού τους ή του εξοχικού τους. Η πιο δίκαια τιμωρία είναι να τους βάλουν να καθαρίσουν τους τοίχους και τα πεζοδρόμια γύρω από το Σύνταγμα και τις καθαρίστριες να τους επιβλέπουν αν τα καθάρισαν καλά. Θα ήταν πολύ καλύτερο θέαμα για ντόπιους και ξένους να βλέπουν έμπρακτα τόσο ζήλο από νέους για καθαριότητα. Αυτό γίνεται σε μερικές πόλεις στο εξωτερικό. Θα καταλάβουν τον κόπο των εργαζομένων στον δήμο να καθαρίζουν τις δικές τους ανοησίες. Αν είχαν ολόκληρο καλοκαίρι να μάθουν τόσο το καλύτερο.
3 σχόλια προς σκέψη:* αυτό που έκαναν ήταν νόμιμο ή παράνομο; δεχόμαστε κάτι απλά και μόνο επειδή έχει πλάκα;;* το ότι "δεν έγινε καμιά ζημιά" είναι σχετικό... κάποιος γκαντέμης θα μπορούσε να έχει γλιστρήσει. φαντάζομαι...* αυτοί που καθαρίζουν τώρα, εμείς τους πληρώνουμε, οι φορολογούμενοι. δε μας νοιάζει γιατί είναι βελόνα στ'άχυρα;anaway, δεν ξεκαρδίστηκα κιόλας να το επικροτώ.
Αυτοί που καθαρίζουν τώρα, αν δε γινόταν το περιστατικό, δεν θα τους πληρώναμε εμείς οι φορολογούμενοι; Γιατί, αν τους πληρώναμε έτσι κι αλλιώς, τι το αναφέρεις;