ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Πατριάρχης Σερβίας: Η Κοντσίτα φταίει για τις πλημμύρες

Πατριάρχης Σερβίας: Η Κοντσίτα φταίει για τις πλημμύρες Facebook Twitter
20

Στη νίκη της Κοντσίτα στη Γιουροβίζιον έριξε το «ανάθεμα» για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Σερβία ο Πατριάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας Ιρινέι. Όπως είπε, οι πλημμύρες στα Βαλκάνια ήταν «μία τιμωρία από τον Θεό για τις φαυλότητές τους».

 «Ο Θεός ξεπλένει με αυτό τον τρόπο τη Σερβία από τις αμαρτίες της», προσέθεσε.

Και ο Πατριάρχης Μαυροβουνίου όμως άφησε να εννοηθεί ότι φταίει η νικήτρια της Γιουροβίζιον για τις πλημμύρες λέγοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να απορρίψουν «τις φιγούρες που μοιάζουν στον Ιησού».

Υπενθυμίζεται ότι και η Ρωσική εκκλησία είχε αποκαλέσει την Κοντσίτα «βδέλυγμα», χαρακτηρίζοντας τη νίκη της ως "ένα βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας από την ευρωπαϊκή κουλτούρα".

20

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΑΜ ΧΑΜΑΟΥΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΑΖΑ

Διεθνή / Άνταμ Χαμάουι: Από τη Γάζα στο Κογκρέσο - Ποιος είναι ο χειρουργός που επικράτησε στις ενδιάμεσες

Ο Άνταμ Χαμάουι βασίστηκε προεκλογικά στην καθολική υγειονομική περίθαλψη και μεταξύ άλλων στον τερματισμό της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
ΧΟΥΘΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΙΑΝΤ

Διεθνή / Υεμένη: Πύραυλος των Χούθι προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο αεροδρόμιο του Ριάντ

Σε ισχύ εξακολουθεί να βρίσκεται η προειδοποίηση του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA) σχετικά με τον εναέριο χώρο της Σαουδικής Αραβίας
THE LIFO TEAM
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Διεθνή / Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Επιτάχυνση της εφαρμογής του συστήματος ERTMS, ζητά η Κομισιόν

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σιδηροδρόμων θα παράσχει τεχνική συνδρομή στην έρευνα για την τραγωδία στο Ούρδα (Urda), ανακοίνωσε ο Επίτροπος Μεταφορών, Απόστολος Τζιτζικώστας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ

Διεθνή / Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Η εχθρική στάση των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα βρίσκεται στην εξουσία»

Την ίδια ώρα, η ιρανική κυβέρνηση χαιρέτισε το εκλογικό αποτέλεσμα στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, εκτιμώντας ότι οι ψηφοφόροι απέρριψαν τον πόλεμο που ξεκίνησε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

19 σχόλια
Σχόλια μίσους από εκπρόσωπους χριστιανικών εκκλησιών είναι ανεπίτρεπτα. In other news, αν διαγράψουμε από τα μυαλά μας τη θέση του (γιατί μάλλον και ο ίδιος τη ξέχασε), είναι απλά μια άποψη. Επειδή αυτός μισεί τη διαφορετικότητα και ψέγει, μη κάνουμε και εμείς τα ίδια.. Εγώ να ευχηθώ καλά μυαλά στον παπούλη, πότε δεν είναι αργά παπαΙρινέι μου.. συμβαίνουν και θαύματα!
έχει δίκιο ρε. Δεν θυμάστε μετά τον Ρακιτζή τι καύσωνα είχαμε; αλαλιάσαμε όλο το καλοκαίρι. έτσι ειναι ο θεός. περιμένει να δει τι θα γίνει στην γιουροβίζιον και μετά αρχίζει τις τιμωρίες.
Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε σχετικά πειράματα και έρευνες που θα αποδεικνύουν το αντίθετο πριν καταρρίψουμε το επιστημονικό (θεολογική επιστήμη) συμπέρασμα του πατριάρχη, που μην ξεχνάμε έχει στοιχεία στα οποία δεν έχουμε πρόσβαση (inside info).Μέχρι τότε η εξήγηση του πρέπει να θεωρείται πιθανή και καλό θα είναι να έχετε μαζί σας πάντα μια ομπρέλλα.
Η Κοντσίτα, άντε, λέμε τώρα, να φταίει για τις πλημμύρες στην Αυστρία. Φταίει και για τις πλημμύρες στη Σερβία;;; Για την τρικυμία στο κεφάλι του εν λόγω Πατριάρχη ποιος φταίει;;;
Προχωρημένη άνοια.Κοιτάξτε. Αν ζείτε σε ένα νησί του Ειρηνικού, σε ημιαγρία κατάσταση και έρθει ένα τσουνάμι, δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να το αποδώσετε σε μια ανώτερη δύναμη. Είναι ανθρώπινο. Αν όμως έχετε την πρόσβαση στη γνώση και επιμένετε να ερνηνεύετε τα πράγματα έτσι, ή ακόμα χειρότερα να χειραγωγείτε προς αυτήν την κατεύθυνση άλλους, αυτό δείχνει πνευματική παρακμή. Επίσης προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες σε κείνους τους άλλους. Τους κρατά εγκυστωμένους στο παράλληλο σύμπαν τους και τους εμποδίζει να βρουν τη θέση τους στον κόσμο.
"οι αντιχριστοι μη-ορθοδοξοι εχουν Κοντσιτες και γκεϊ, γι' αυτο ο θεος πνιγει εμας, τους ορθοδοξους"Seems legit. Ισως ο θεος σου προσπαθει να σου πει κατι.