Την «ευλογία» του Πειραιώς πήραν Μώραλης-Μαρινάκης

Την «ευλογία» του Πειραιώς πήραν Μώραλης-Μαρινάκης Facebook Twitter
11

Τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επισκέφθηκαν σήμερα στα γραφεία της Μητρόπολης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης. Του παρουσίασαν το κοινωνικό πρόγραμμα του συνδυασμού και συμφώνησαν να έχουν μια συνεχή συνεργασία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Αμέσως μετά ο κ. Μώραλης δήλωσε: «Την επόμενη ημέρα των εκλογών, στη διάρκεια της δικής μας δημαρχιακής θητείας, επιζητούμε και αναμένουμε την πνευματική και ουσιαστική στήριξη του Σεβασμιωτάτου, με ιδέες, προτάσεις και δράσεις που έχει τόσο ανάγκη η Πειραϊκή κοινωνία».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Απ' τη μια ο ομοφοβικός Μιχαλολιάκος κι απ' την άλλη οι ευνοούμενοι του σφοδρού πολέμιου της ομοφυλοφιλίας και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων Σεραφείμ... αναρωτιέμαι τι απ'τα δυο είναι λιγότερο δυσοίωνο για τους γκέι Πειραιώτες...εκτός αν δεν έχει μείνει κανείς με τόση τεστοστερόνη που εκπέμπει το Καραϊσκάκη και με τόσες δόσεις Χριστιανικής αγάπης από τη Μητρόπολη...
Βεβαιως και αν βγει,που μαλλον θα βγει,ο Μωραλης (...ορα Μαρινακης)δημαρχος θα εχουμε προβλημα εμεις οι παλαιοι και δημοκρατικων πεποιθησεων Ολυμπιακοι.Ως ενσυνειδητοι πολιτες μαλλον θα πρεπει να βρουμε μερος να κρυψουμε την ντροπη μας !Βεβαιως μετα θα σκεφθουμε οτι η εναλλακτικη θα ηταν να (ξανα)βγει ο Μιχαλολιακος.Ο Βασιλης.Ο εξαδελφος του Νικου.Ο ιατρος-ογκολογος ,αποφοιτος του Πανεπιστημιου Αθηνων.Ο οποιος,εαν δεν κανω λαθος,ηλθε στην Ιατρικη του Πανεπιστημιου Αθηνων εκ μεταγραφης απο την Ιταλια.Απο το Πανεπιστημιο του Camerino,στην Macerata.Το 1971 η 1972.Τωρα που το ξανασκεπτομαι δεν θα στενοχωρηθω ιδιαιτερα αν βγει ο ΜωραλοΜαρινακης.Θα σφιξω τα δοντια και θα το αντεξω !
επειδη ο μωραλης θα εκλεγει στον δημο οπου εχει υπαρξει δημαρχος ο φασουλαςδημ.συμβουλος ο μητροπουλοςκαι κουμαντο κανει ο μαρινακηςαναμενεται κυμα μετακομισεων λογω ντροπης
Εγώ ήδη ντρέπομαι,σήμερα έμαθα-δεν γνώριζα-ότι στις προηγούμενες εκλογές ο πρώτος σε ψήφους ήταν ο Μητρόπουλος,ο Μητρόπουλος,καθορίζει-σε ένα βαθμό- το μέλλον της πόλης του Πειραιά που μένω,ο Μητρόπουλος.Δεν μπορώ να το χωνέψω από το πρωί.Αυτοαπέλαση τώρα.