ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γλυπτό για την αλληλεγγύη θύμιζε όργιο

Γλυπτό για την αλληλεγγύη θύμιζε όργιο Facebook Twitter
6

 

Γλυπτό για την αλληλεγγύη θύμιζε όργιο Facebook Twitter

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη μικρή πόλη Adrian του Μίτσιγκαν η τοποθέτηση την περασμένη εβδομάδα, ενός αγάλματος που συμβόλιζε την αλληλεγγύη, στο δημαρχείο της πόλης.

Οι κάτοικοι αντέδρασαν λέγοντας ότι το γλυπτό με τίτλο "Blue Human Condition", παρότι συμβόλιζε την αλληλεγγύη θύμιζε όργιο.

Γλυπτό για την αλληλεγγύη θύμιζε όργιο Facebook Twitter

«Υπήρξαν κάτοικοι που είπαν ότι δε θα έφερναν τα παιδιά τους στο κέντρο της πόλης καθώς το γλυπτό έχει σεξουαλικά  υπονοούμενα", είπε ο αντιδήμαρχος της πόλης στο NBC News ".

Πάντως ο δημιουργός του έργου που τελικά μεταφέρθηκε σε πάρκο, είπε ότι ήθελε να αποτυπώσει την ιδέα της αλληλεγγύης και του πώς ο ένας άνθρωπος εξαρτάται από τον άλλο για να προχωρήσει στη ζωή.

6

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητούσε «διάλογο» και πόσταρε φωτογραφία κάτω από τη φούστα τρανς γυναίκας

Διεθνή / Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητούσε «διάλογο» και πόσταρε φωτογραφία κάτω από τη φούστα τρανς γυναίκας

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δέχεται ξανά κριτική, αυτή τη φορά επειδή ανάρτησε φωτογραφία τρανς συγγραφέα τραβηγμένη από χαμηλή γωνία, ενώ απαιτούσε δημόσια να συζητήσουν.
THE LIFO TEAM
Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Πολιτισμός / Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Ο Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα, από τις πιο γνωστές μορφές της καλλιτεχνικής διαφωνίας στην Κούβα, αναμένεται να φύγει για τις ΗΠΑ μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης.
THE LIFO TEAM
Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Διεθνή / Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Η άφιξη του 117 μέτρων γιοτ του Αμερικανού πρέσβη Τίλμαν Φερτίτα προκάλεσε διαδηλώσεις στη Βενετία, σε μια πόλη που βλέπει την τουριστικοποίηση, τον πλούτο και την πολιτική ισχύ να δένουν ξανά στην ίδια προκυμαία.
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Η κυβέρνηση Τραμπ ανοίγει τον δρόμο για εξόρυξη μετάλλων στον βυθό γύρω από την Αμερικανική Σαμόα, παρά τις προειδοποιήσεις για περιβαλλοντική καταστροφή και τις αντιδράσεις των τοπικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Ε, τόση αλληλεγγύη να μου λείπει. Άσε που είναι και λιγάκι υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος που χρησιμεύει ως σκαμπό για τους άλλους δύο δηλαδή; Η μεσαία τάξη;