Μα τι τρώνε;

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
12

Στις μισές σκηνές του Big Bang Theory, κάποιος μασουλάει, στις υπόλοιπες, τρώνε όλοι μαζί. Το φαγητό είναι η αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί, και η ρουτίνα τους φαίνεται να είναι καθορισμένη από χρόνια. Τρώνε τα ίδια, κάθονται πάντα στις ίδιες θέσεις, και απ' ό,τι φαίνεται, αποφεύγουν να μαγειρεύουν.

Σύμφωνα με ούλτρα φανατικούς θεατές της σειράς αλλά και το επίσημο Wiki, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της παρέας είναι το εξής:

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Δευτέρα

Χυλός βρώμης για πρωινό. Ταϊλανδέζικο ντελίβερι για βραδινό. Ο Σέλντον παραγγέλνει Mi krop (νουντλς από ρύζι) και κοτόπουλο satay με έξτρα σοζ φυστικοβούτυρο από το Siam Palace.

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Τρίτη

Όταν η Πένι δούλευε στο Cheesecake Factory, ήταν το μέρος που έτρωγαν τα αγόρια. Ο Σέλντον έτρωγε πάντα το τζίζμπεργκερ με μπέικον και μπάρμπεκιου σως, το μπέικον, η σως και το τυρί ξεχωριστά.

Οι στάνταρ παραγγελίες των υπόλοιπων στο Cheesecake Factory ήταν (όλα τα πιάτα βρίσκονται στο πραγματικό μενού του Cheesecake Factory)

Ένα τζήμπεργκερ με μπέικον για τον Χάουαρντ

Fish and chips για τον Ραζ, με σως ταρτάρ (και έξτρα salsa, μετά από προτροπή του Σέλντον)
Ένα μπουρίτο γκράντε για τον Λέοναρτ, χωρίς sour cream (έχει δυσανεξία στη λακτόζη)

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Τετάρτη

Μέρα "Creamy Tomato Soup"

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Πέμπτη

Πέρασε διάφορες αλλαγές για να καταλήξει στην πίτσα από το Giacomo's. Ο Σέλντον παραγγέλνει τη δικιά του με λουκάνικο, μανιτάρια και ελιές.

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Παρασκευή

Κινέζικο. Η στάνταρ παραγγελία είναι: dumplings στον ατμό, το κοτόπουλο "General Tso", μοσχάρι με μπρόκολο, γαρίδες με σως αστακό, λαχανικά lo mein (με νουντλς).

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Σάββατο

Το πρωί ο Σέλντον τρώει ένα μπολ με δημητριακά με ¼ φλιτζάνι γάλα 2% παρακολουθώντας Doctor Who στο BBC America.

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Κυριακή

O Χάουαρντ και ο Ραζ πηγαίνουν το πρωί στη λαϊκή αγορά για να «τσεκάρουν τα χίπικα γκομενάκια».

Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Μα τι τρώνε; Facebook Twitter
Μα τι τρώνε; Facebook Twitter

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ναι ακόμα και αν ήταν σε βιβλίο, αν οι λεπτομέρειες του τι τρώνε κάθε μέρα ήταν οι ίδιες, ιδιαίτερα με τα διαφημιστικά για την κάθε εταιρεία. Θα τρόμαζα αν έκαναν γνωστό ότι από τα φαγητά στο Cheesecake Factory το κάθε πιάτο είναι από 1100 θερμίδες μέχρι 2500 και δεν ντρέπονται να το διαφημίζουν στα μενού τους. Οι γυναικείες τουαλέτες μυρίζουν ξέρασμα από τις ανορεξικές κοπελίτσες. Συγγνώμη για την ρεαλιστική περιγραφή, αλλά μαζί με τις τεράστιες ουρές για να καθίσεις σε τραπέζι (τα εστιατόρια τους είναι σε μέγεθος φαστφουντάδικου, σχετικά μικρά, αλλά δεν είναι για παραγγελίες έξω) κάνουν μάλλον απίθανο ένα παρόμοιο γκρουπ νέων να τρώνε από τέτοια μπόμπα, μια και τελευταία φορά μόνο πήγαμε. Εκτός και αν ήταν δωρεάν το φαγητό, από τα απομεινάρια της προηγούμενης ημέρας, που σημαίνει ότι δεν υπήρχε προσωπική επιλογή.Με λίγα λόγια πέφτει χρήμα στους παραγωγούς της σειράς για branding διαφήμιση.
Η Penny είναι άνεργη (πλέον), και οι υπόλοιποι (με εξαίρεση την Bernadette που δουλεύει σε πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία και τα τσεπώνει γερά), αφού κανένας τους δεν είναι "tenured" τη βγάζουν με το μισθό του μεταδιδακτορικού ερευνητή (ο οποίος, πιστέψτε με, είναι "ψίχουλα") - ο δε Howard, που δεν έχει Phd (κλασικό αστείο του show), με το μισθό του τεχνολόγου εργαστηρίου, ακόμα λιγότερα δηλαδή.Πόσο φτηνό είναι το take-out στο Αμέρικα πια, ώστε να τρώνε απ'έξω κάθε μέρα; (και μετά αναρωτιούνται γιατί τα ποσοστά παχυσαρκίας είναι μεγάλα...)
Ο Rajesh προέρχεται από ζάπλουτη οικογένεια και έχουν γίνει πολλές αναφορές στην οικονομική του άνεση. Ο Sheldon δουλεύει από τα 16 του, και απέχει από τις περισσότερες εκδηλώσεις της κοινωνικής ζωής εκτός από φαγητό και σινεμά, γι'αυτό έχει χρήματα στην άκρη. Τον Howard - που ούτως ή άλλως τόσα χρόνια έκανε μεγάλη οικονομία ζώντας με τη μαμά του και οδηγώντας ένα σκουτεράκι - δεν θα τον άφηνε η γυναίκα του να πεινάσει. Πολλές φορές γίνεται αναφορά στο ότι τον χαρτζιλικώνει. Τέλος η Penny είναι επίσης γνωστό ότι φεσώνει συχνά πυκνά την υπόλοιπη παρέα.
Πωπω κι εμένα με πιάνει πείνα όταν τους βλέπω να τρώνε! Ειδικά πίτσα και κινέζικο. Μου αρέσει πάντως γιατί τρώνε πραγματικά. Στις πιο πολλές σειρές, ακόμη και ταινίες, κάθονται απλώς πάνω απ'τα πιάτα τους και τα λιβανίζουν, λες και είναι διακοσμητικά.
Σε αυτές τις τηλεοπτικές σειρές όπως το “Φίλοι” που κι εκεί τρώνε, οι σκηνές γυρίζονται στα γρήγορα. Δεν είναι η αριστουργηματική εκτέλεση των ηθοποιών και του σκηνοθέτη που έχουν επιτυχία, αλλά οι ιστοριούλες τους και οι διάλογοι. Είναι σαν να διαβάζεις ελαφρό βιβλίο ή περιοδικό. Είναι τα ρομάντζα της σημερινής εποχής με λιγότερο έρωτα και περισσότερη κωμωδία.
Φαντάζεσαι ότι τα γυρίσματα γίνονται με την πρώτη να υποθέσω; Γιατί αν έτρωγαν αληθινά συνεχώς θα είχαμε πρώτον continuity issues και δεύτερον πολύ χοντρούς πρωταγωνιστές!
Να σημειωθεί παρακαλώ ότι τρώνε και σαλάτες και σαντουϊτσάκια όταν είναι στο Πανεπιστήμιο... Πιο light επιλογές... Α και μια φορά θύμάμαι που η Πένυ είχε μαγειρέψει κάτι μακαρόνια, πολύυυυ τραγανά.... Όχι δεν έχω ελεύθερο χρόνο, απλά τρελό κόλλημα με το φαγητό!!!!! :-)