Άρης: Θα κάνω δημοψήφισμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου

Άρης: Θα κάνω δημοψήφισμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου Facebook Twitter
11

Δημοψήφισμα «ακόμη και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου» θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπως δήλωσε το πρωί σε συνέντευξή του στο ΜΕΓΚΑ.

Επίσης και για το θέμα με το τζαμί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε  τη θέση του περί δημοψηφίσματος, λέγοντας «ναι» στην κατασκευή του στα όρια του δήμου αλλά όχι στο ιστορικό κέντρο.

Για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «δεν μπορεί η Αθήνα να είναι όμηρος 10 διαδηλωτών για την Παλαιστίνη».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Κοινώς, αν βγει (λέμε τώρα), δεν θα πάρει καμία πολιτική απόφαση από μόνος του. Είναι δύσκολο πράγμα η δουλειά...Άσχετο. Τώρα κατάλαβα γιατί έκανε τόσο καλή παρέα με τον Καραμανλή.
Ζητω εκ προοιμιου συγγνωμην,αλλα δεν προτιθεμαι να γραψω πλεον ουτε μια γραμμη για τα "δημοψηφισματα"που συνεχιζει να προαναγγελει το "ατιθασο solarium".Εχει και η "ξεφτιλα"τα ορια της.Η ισως και οχι.Μολις διαβασα ΟΤΙ η κυβερνηση αλλαζει τον νομο περι προβολης υποψηφιων στα ΜΜΕ,αυτον που προσδιοριζε την συχνοτητα εμφανισης στα μεσα,και,στην ουσια,αφηνει το καθε "μεσο"να προβαλλει οποιον θελει,οποτε θελει,και οσες φορες θελει.Στην ουσια ,πλεον,οι "καναλαρχες"αποφασιζουν επισημως,και με την βουλα που λεμε,ποιον θα ψηφισουν οι μικρομεσαιου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου κοινωνικες ομαδες,οι οποιες εξαρτωνται σχεδον απολυτα. οσον αφορα στην "ενημερωση"τους,δηλαδη στην διαμορφωση "αποψης", απο την τηλεοραση.Μετα την αυθαιρετη,παρατυπη,πλην "στοχευμενη",τοποθετηση των ευρωεκλογων κατα την δευτερη εκλογικη Κυριακη,αλλα και την πρωτοφανη για τα Ευρωπαικα δεδομενα μετατροπη της χωρας σε μια ενιαια εκλογικη περιφερεια "τερας",δια της αλλαγης του εκλογικου νομου,ερχεται και αυτο το περι ΜΜΕ "ανοσιουργημα". Το οποιο,βεβαια,θα εξαφανισει απο τηλεοπτικης σκηνης ολους τους "αντισυστημικους" υποψηφιους,ειδικα δε αυτους των "μικρων"σχηματισμων.Τι αλλο να πω ; Να συνεχισω να σχολιαζω το "ανατριχιαστικα προφανες" ; Δεν αξιζει τον κοπο.Οσοι θελουν να καταλαβουν,καταλαβαινουν.Οι υπολοιποι διαμορφωνουν αποψη οχι με βαση την γνωση και την κριση,αλλά με βαση άλλα "κριτηρια" και διαφορετικες "διαδικασιες".
Αντι απαντησεως παραθετω μια φραση του Αρουλη σε συνεντευξη του :"Μπορει να μην ειμαι μαρξιστης αλλα χρησιμοποιω τον μαρξισμο ως εννοιολογικο εργαλειο αναλυσης.Γι'αυτο τον λογο υπαρχουν πολλοι οι οποιοι νομιζουν οτι ειμαι αριστερος"!Ας μου επιτραπει να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι πιστευουν "αλλα πραγματα" για τον υπολογο "πολιτικο ανδρα".Απλα δεν τα λενε δημοσια για λογους στοιχειωδους αξιοπρεπειας.Μπορουμε ομως ,αν θελεις,για λογους πληροτητας,να αναπροσαρμοσουμε τον χαρακτηρισμο σε "ατιθασο μαρξιστικο solarium"!
"μικρομεσαιου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου κοινωνικες ομαδες"Έχεις ιδέα πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος ενημέρωσης του κόσμου? Πόσοι εμπιστεύονται την τηλεόραση?