ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γιατσενιούκ: Η Ρωσία θέλει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Γιατσενιούκ: Η Ρωσία θέλει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο Facebook Twitter
2

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, μιλώντας ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ότι θέλει να αρχίσει ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.  Όπως είπε ο Αρσένι Γιατσενιούκ «ο κόσμος δεν έχει ακόμη ξεχάσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η Ρωσία θέλει ήδη να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο». Τόνισε ότι «η υποστήριξη της Ρωσίας προς τους τρομοκράτες στην Ουκρανία αποτελεί ένα διεθνές έγκλημα» και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα «να ενωθεί εναντίον της ρωσικής επίθεσης».

«Προσπάθειες για στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία θα οδηγήσουν σε μια στρατιωτική σύγκρουση στην Ευρώπη», είπε ο Γιατσενιούκ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας Μιχαΐλο Κοβάλ δήλωσε πως τα ρωσικά στρατεύματα στη διάρκεια των ασκήσεών τους αυτή την εβδομάδα πλησίασαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου και τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε επίθεση.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
η ανάγκη των μονοπωλίων να βρουν διέξοδο για τα φουσκωμένα κέρδη τους, η παραγωγή βιομηχανικη και αγροτική, οι δρόμοι ενέργειας, οι αγωγοί κλπ. αυτοί θα έφταναν μέχρι τον πόλεμο για να εξασφαλίσουν επενδύσεις και κέρδη. Ρώσικα και ουκρανικά, ευρωπαικά και Αμερικανικα.