Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποψήφιος με τη Ν.Δ.;

Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποψήφιος με τη Ν.Δ.; Facebook Twitter
9

Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης φέρεται σύμφωνα με την Καθημερινή να είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές.

Η εφημερίδα γράφει ότι η κυβέρνηση αναζητά «βαριά» ονόματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό του πρώην αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου. Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, η ανακοίνωση του οποίου είναι θέμα ωρών περιλαμβάνονται, κατά την εφημερίδα, και τα ονόματα του καθηγητή της Ιατρικής Χριστόδουλου Στεφανάδη και της ιστορικού Φωτεινής Τομαή.

Ακούγεται όμως και το όνομα του Σταύρου Ξαρχάκου ο οποίος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής με το κόμμα την περίοδο 2000-2004.

Ανάμεσα στα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου θα είναι και αυτά της Ελίζας Βόζεμπεργκ, της Νατάσσας Ράγιου αλλά και του Μανώλη Μαυρομάτη ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν ευρωβουλευτής.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πραγματικα ομως, ποσο προβατο πρεπει να εισαι για να ψηφισεις Ζαγορακη, Ανατολακη, Ψινακη, Αννα Καραμανλη και λοιπους διασημους που δεν εχουν ιδεα απο πολιτικη; Θα μου πειτε, για να ψηφισεις Σαμαρα ή Παπανδρεου δεν πρεπει να εισαι προβατο; Απο την αλλη ομως αυτοι εχουν και ενα Α βιογραφικο και μια σχεση με την πολιτικη, δεν ειναι ποδοσφαιριστες-αθλητικογραφοι-ηθοποιοι-μανατζερ.
Συμφωνώ. Πρέπει να είσαι εξίσου πρόβατο και με όσους ψηφίσαν Πάντζα, Χαικάλη, Νασο Αθανασιου, Γιωργο Βαρεμένο, Ευαγγελο Διαμαντοπουλο, Σοφια Σακοράφα, Μαρια Κανελοπουλου, Τερενς Κουικ, Λιανα Καννελη, Ελενα Κουντουρα, Ελενη Γερασιμιδου!
Ο Θεός του Σαμαρά μας αξίωσε να ζήσουμε να το δούμε κι αυτό. Ο Ζαγοράκης ευρωβουλευτής! (Έχει κανένας αμφιβολία ότι θα εκλεγεί και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς;)
Αισθανομαι μια βαθεια ανθρωπινη συγκινηση.Οχι για την πιθανη καθοδο στην πολιτικη του Ζαγορακη.Αυτον θα τον κρινουμε,ως πολιτικο,στο μελλον.Αλλα για την πιθανη επανοδο στην Ευρωβουλη του αξεπεραστου Μανωλη Μαυρομματη.Του ανθρωπου ο οποιος ,σε ζωντανες περιγραφες αγωνων,εχει το ρεκορ Γκινες στο να "πιστωνει"σε λαθος παικτες την επιτυχια γκολ !Ως ειδικο αφιερωμα στον ανθρωπο με την φωνη "ξυνω λιμα πανω σε πριονι"και την ιδιοτυπη,προσωπικη,αντιληψη και χρηση της ελληνικης γλωσσας,παρατιθενται και τρια μικρα φιλμακια : http://www.youtube.com/watch?v=bxYZNCratGAhttp://www.youtube.com/watch?v=WPZDLzBSMyYhttp://www.youtube.com/watch?v=lF9f6TifIxM
Με όλο τον σεβασμό παιχταρά μου, όλοι οι Έλληνες σε λατρεύουν, ακούγοντας το όνομα σου έρχεται στο μυαλό το παστέλωμα μεγατόνων στον Lizarazu.Λευτά έχεις, αναγνώριση έχεις, μην κάνεις έγκλημα να μπλεχτείς με την πολιτική στην πιο σκοτεινή της φάση, μόνο να χάσεις μπορείς
Η κατρακυλα της χωρας συνεχιζεται. Σας παρακαλω αν γνωριζετε αν μπορω να αλλαξω υπηκοοτητα να με ενημερωσετε. Ντρεπομαι για τις περισσοτερες ελληνικες πλειοψηφιες αλλα ως δημοκρατης πρεπει να τις σεβαστω.