Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποψήφιος με τη Ν.Δ.;

Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποψήφιος με τη Ν.Δ.; Facebook Twitter
9

Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης φέρεται σύμφωνα με την Καθημερινή να είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές.

Η εφημερίδα γράφει ότι η κυβέρνηση αναζητά «βαριά» ονόματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό του πρώην αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου. Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, η ανακοίνωση του οποίου είναι θέμα ωρών περιλαμβάνονται, κατά την εφημερίδα, και τα ονόματα του καθηγητή της Ιατρικής Χριστόδουλου Στεφανάδη και της ιστορικού Φωτεινής Τομαή.

Ακούγεται όμως και το όνομα του Σταύρου Ξαρχάκου ο οποίος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής με το κόμμα την περίοδο 2000-2004.

Ανάμεσα στα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου θα είναι και αυτά της Ελίζας Βόζεμπεργκ, της Νατάσσας Ράγιου αλλά και του Μανώλη Μαυρομάτη ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν ευρωβουλευτής.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Πραγματικα ομως, ποσο προβατο πρεπει να εισαι για να ψηφισεις Ζαγορακη, Ανατολακη, Ψινακη, Αννα Καραμανλη και λοιπους διασημους που δεν εχουν ιδεα απο πολιτικη; Θα μου πειτε, για να ψηφισεις Σαμαρα ή Παπανδρεου δεν πρεπει να εισαι προβατο; Απο την αλλη ομως αυτοι εχουν και ενα Α βιογραφικο και μια σχεση με την πολιτικη, δεν ειναι ποδοσφαιριστες-αθλητικογραφοι-ηθοποιοι-μανατζερ.
Συμφωνώ. Πρέπει να είσαι εξίσου πρόβατο και με όσους ψηφίσαν Πάντζα, Χαικάλη, Νασο Αθανασιου, Γιωργο Βαρεμένο, Ευαγγελο Διαμαντοπουλο, Σοφια Σακοράφα, Μαρια Κανελοπουλου, Τερενς Κουικ, Λιανα Καννελη, Ελενα Κουντουρα, Ελενη Γερασιμιδου!
Ο Θεός του Σαμαρά μας αξίωσε να ζήσουμε να το δούμε κι αυτό. Ο Ζαγοράκης ευρωβουλευτής! (Έχει κανένας αμφιβολία ότι θα εκλεγεί και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς;)
Αισθανομαι μια βαθεια ανθρωπινη συγκινηση.Οχι για την πιθανη καθοδο στην πολιτικη του Ζαγορακη.Αυτον θα τον κρινουμε,ως πολιτικο,στο μελλον.Αλλα για την πιθανη επανοδο στην Ευρωβουλη του αξεπεραστου Μανωλη Μαυρομματη.Του ανθρωπου ο οποιος ,σε ζωντανες περιγραφες αγωνων,εχει το ρεκορ Γκινες στο να "πιστωνει"σε λαθος παικτες την επιτυχια γκολ !Ως ειδικο αφιερωμα στον ανθρωπο με την φωνη "ξυνω λιμα πανω σε πριονι"και την ιδιοτυπη,προσωπικη,αντιληψη και χρηση της ελληνικης γλωσσας,παρατιθενται και τρια μικρα φιλμακια : http://www.youtube.com/watch?v=bxYZNCratGAhttp://www.youtube.com/watch?v=WPZDLzBSMyYhttp://www.youtube.com/watch?v=lF9f6TifIxM
Με όλο τον σεβασμό παιχταρά μου, όλοι οι Έλληνες σε λατρεύουν, ακούγοντας το όνομα σου έρχεται στο μυαλό το παστέλωμα μεγατόνων στον Lizarazu.Λευτά έχεις, αναγνώριση έχεις, μην κάνεις έγκλημα να μπλεχτείς με την πολιτική στην πιο σκοτεινή της φάση, μόνο να χάσεις μπορείς
Η κατρακυλα της χωρας συνεχιζεται. Σας παρακαλω αν γνωριζετε αν μπορω να αλλαξω υπηκοοτητα να με ενημερωσετε. Ντρεπομαι για τις περισσοτερες ελληνικες πλειοψηφιες αλλα ως δημοκρατης πρεπει να τις σεβαστω.