Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως Facebook Twitter
Hannibal
18

Τα κανάλια πήραν τις αποφάσεις τους για την επόμενη σεζόν, ακυρώνοντας και εγκρίνοντας σειρές. Κάποιες από αυτές βρίσκονται ακόμα στο ενδιάμεσο στάδιο, χωρίς να έχει παρθεί η τελική απόφαση.

Οι περισσότερες από αυτές που έχουν ακυρωθεί ήταν έτσι κι αλλιώς άγνωστες, αλλά δύο από αυτές είχαν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το Once Upon A Time in Wonderland, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις Πέμπτες στις 8 το βράδυ. Ο διευθυντής του καναλιού ABC δήλωσε ότι η ακύρωση του Once Upon A Time ήταν «η απογοήτευση της χρονιάς».

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως Facebook Twitter
Once Upon in Time in Wonderland

Το Raising Hope ακυρώθηκε μετά από τέσσερις σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή. Ήταν μια κωμωδία που δεν κατάφερε να συντηρήσει ένα φανατικό κοινό, αν και επιβίωσε για πολύ καιρό.

Μερικές από τις σειρές που προβλέπεται να ακυρωθούν, είναι οι: Mixology, Trophy Wife, Hostages, Intelligence, Dracula, Revolution, και η αλήθεια είναι ότι δε θα στενοχωρηθούμε για καμία από αυτές.

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως Facebook Twitter
Trophy Wife

Oι σειρές που θα σίγουρα θα συνεχιστούν είναι –μεταξύ άλλων - οι The Big Bang Theory, The Good Wife, Glee, New Girl, the Simpsons, Grimm, Parks and Recreation, Supernatural, the Originals, Person of Interest, Two and a Half Men, 2 Broke Girls, The Following, Arrow, The Millers, Elementary και το CSI.

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως Facebook Twitter
Hostages

Οι εκπλήξεις βρίσκονται μεταξύ αυτών που προβλέπεται (ίσως) να ανανεωθούν. Πρόκειται για σειρές που είναι ιδιαιτέρως αγαπητές, αλλά το μέλλον τους είναι ακόμη αβέβαιο: Grey's Anatomy, Modern Family, Nashville, Scandal, Community και Hannibal.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Το μόνο, που θα ήθελα να πω, είναι ότι το Hannibal, αν και από τις ελάχιστες σειρές που σέβονται τον θεατή, με αριστουργηματικό γύρισμα, πρέπει, όχι να "κοπεί", αλλά να τελειώσει, για να μπεί θεωρητικά η ιστορία στο βιβλίο. Στο Red Dragon.
Η Ellen Pompeo (Meredith) και ο Patrick Dempsey (Derek) έχουν υπογράψει συμβόλαια για 2 έτη ακόμα, οπότε δεν νομίζω να την κόψουν! Απλά φεύγουν αρκετοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Sandra Oh (Yang). Η απορία μου είναι πως θα αποχωρήσει από την σειρά!;!
Συγνώμη αλλά μόνο με το να διαβάσεις την περίληψη του Hostages φεύγεις μακριά. Ούτε καν το 1ο επεισόδιο δεν βλεπόταν. Από την άλλη άντεξα 5 επεισόδια Following κι απορώ το πως αυτό το μαύρο χάλι για IQ "ουγκ ουγκ" θα συνεχιστεί για 3η σεζον. Τόσο χαμηλά βάλαμε πια τον πήχυ;Hannibal καταλαβαίνω ότι θέλουν να το κλείσουν γιατί το "εστετίτικο" που βγάζει αν και πολύ ποιοτικότατο απωθεί τον κόσμο. Πολύ κρίμα, εδώ μας θέλατε το εξαιρετικά χαμηλής αισθητικής Dracula που δίκαια κόβεται.Το Intellligence απίστευτα κακό, χυδαία αντιγραφή του Persons of Interest που αυτό κρατάει ένα επίπεδο για να παρακολουθείται με ευχαρίστηση.Revolution, καλά να πάθουν. Θεωρώ τον εαυτό μου μαζόχα που άντεξα την πρώτη σεζόν. Λυπήθηκα ιδιαίτερα για τον Esposito που κένταγε δυο σεζόν στο Breaking Bad να ξεπέφτει σε μια βλακώδη σαπουνόπερα.Αλλά Arrow από τις μικρές εκπλήξεις τού κατά τα άλλα χαμηλής στάθμης CW διότι συνδυάζει το young/adult με μια ορθολογισμένη παραγωγή και σωστές δόσεις νοημοσύνης που σέβεται τον θεατή. Από την άλλη το Elementary έχει κάτσει στα τελευταία επεισόδια, χρειάζεται επειγόντως ένα καλό reboot για να δικαιολογηθεί η 3η σεζόν.Από τις άλλες σειρές που αναφέρει το άρθρο, δεν τις βλέπω κι ούτε πρόκειται.
Ε όχι το Hostages έχει κάτι το διαφορετικό. Το Revolution κ καλά θα κάνει να ακυρωθεί αλλά να τελειώσει η σεζόν. Βασικά τώρα μπορεί καν γίνει καλύτερο με τον θάνατο του Jason....λέω τώρα. Κ το intelligence καλό είναι. Person of interest k Following από τα καλύτερα!!!!
Όχι και το Revolution ρε παιδιά.Ελπίζω τουλάχιστον να τελειώσουν το στόρυ στην δεύτερη σεζόν.Αλλά οκ,τι περιμένε κανείς,πόσο να αντέξει σειρά με post apocalyptic setting;
To Modern Family δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεχιστεί.Το Hannibal τα πάει σχετικά μέτρια σε νούμερα (αν και προσωπικά η πρώτη σεζόν μου άρεσε αρκετά)