Τα κανάλια πήραν τις αποφάσεις τους για την επόμενη σεζόν, ακυρώνοντας και εγκρίνοντας σειρές. Κάποιες από αυτές βρίσκονται ακόμα στο ενδιάμεσο στάδιο, χωρίς να έχει παρθεί η τελική απόφαση.

 

Οι περισσότερες από αυτές που έχουν ακυρωθεί ήταν έτσι κι αλλιώς άγνωστες, αλλά δύο από αυτές είχαν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το Once Upon A Time in Wonderland, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις Πέμπτες στις 8 το βράδυ. Ο διευθυντής του καναλιού ABC δήλωσε ότι η ακύρωση του Once Upon A Time ήταν «η απογοήτευση της χρονιάς».

 

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως
Once Upon in Time in Wonderland

 

Το Raising Hope ακυρώθηκε μετά από τέσσερις σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή. Ήταν μια κωμωδία που δεν κατάφερε να συντηρήσει ένα φανατικό κοινό, αν και επιβίωσε για πολύ καιρό.

 

Μερικές από τις σειρές που προβλέπεται να ακυρωθούν, είναι οι: Mixology, Trophy Wife, Hostages, Intelligence, Dracula, Revolution, και η αλήθεια είναι ότι δε θα στενοχωρηθούμε για καμία από αυτές.

 

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως
Trophy Wife

 

Oι σειρές που θα σίγουρα θα συνεχιστούν είναι –μεταξύ άλλων - οι The Big Bang Theory, The Good Wife, Glee, New Girl, the Simpsons, Grimm, Parks and Recreation, Supernatural, the Originals, Person of Interest, Two and a Half Men, 2 Broke Girls, The Following, Arrow, The Millers, Elementary και το CSI.

 

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν και ποιες πήραν το πράσινο φως
Hostages

 

Οι εκπλήξεις βρίσκονται μεταξύ αυτών που προβλέπεται (ίσως) να ανανεωθούν. Πρόκειται για σειρές που είναι ιδιαιτέρως αγαπητές, αλλά το μέλλον τους είναι ακόμη αβέβαιο: Grey's Anatomy, Modern Family, Nashville, Scandal, Community και Hannibal.