H Xίλαρι Κλίντον αγκαλιά με τις Pussy Riot

H Xίλαρι Κλίντον αγκαλιά με τις Pussy Riot Facebook Twitter
7

Mε την Nadezhda Tolokonnikova και την Maria Alyokhina των Pussy Riot συναντήθηκε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών για τις επόμενες προεδρικές εκλογές το 2016, Χίλαρι Κλίντον.

Η γνωριμία των τριών γυναικών πραγματοποιήθηκε στο Συνέδριο Tina Brown's Women το οποίο πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη και φιλοξενεί ομιλίες γυναικών από όλο τον κόσμο. Η Χίλαρι Κλίντον φωτογραφήθηκε μαζί με τις Pussy Riot στα παρασκήνια και είχε μια σύντομη συνομιλία με τις δύο Ρωσίδες που πρόσφατα αποφυλακίστηκαν.

Η πρώην Πρώτη Κυρία δήλωσε πως χάρηκε που τις γνώρισε, ανέβασε την φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έγραψε πως οι ακτιβίστριες είναι σπουδαίες γυναίκες που έδειξαν θάρρος και δεν σώπασαν στην καταπίεση της Ρωσίας.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
Ο κόσμος τα' χει τούμπανο πια όλ' αυτά με τις μκο, τις στημένες εξεγέρσεις, τις γυμνές ακτιβίστριες, την πλημμυρίδα πρακτόρων και δολαρίων στις χώρες-στόχους, τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, τη συνεργασία με τον ισλαμοκανιβαλισμό, και άλλα ωραία, αλλά σε κάποιους η λοβοτομή έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που συμμετέχουν ακόμα και στην ψύχωση της Αμερικής κατά του Πούτιν! Αισθάνονται την ίδια μανία καταδίωξης για τον "δικτάτορα" ενώ το ανατριχιαστικό σύστημα Χίτλερυ τους φαίνεται μια χαρά!