Βενιζέλος: Εγώ και ο Σαμαράς εγγυώμαστε τη σταθερότητα της χώρας

Βενιζέλος: Εγώ και ο Σαμαράς εγγυώμαστε τη σταθερότητα της χώρας Facebook Twitter
6

Το μήνυμα ότι ο ίδιος μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι εγγυητές της σταθερότητας της χώρας έστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη σύσκεψη νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τις δηλώσεις του για την ανάγκη ύπαρξης και ενίσχυσης του προοδευτικού πόλου που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, τόνισε ότι η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, που έχει ζητήσει για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει, για να φανεί, όπως είπε, "η γύμνια των επιχειρημάτων", στηρίζοντας στην ουσία τον Σαμαρά, καθώς η συζήτηση θα αφορά στην Ν.Δ. και στο θέμα Μπαλτάκου.

Παράλληλα άφησε αιχμές ότι  «είναι τραγικό για τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου κάποιες πολιτικές δυνάμεις να υιοθετούν τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων στην υπόθεση για να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη».

Παρότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα «σταγονιδίων» στη Ν.Δ., ο κ.Βενιζέλος στη σχετική ερώτηση απάντησε: «Εμάς μας ενδιαφέρει η προγραμματική συμφωνία» ενώ μίλησε για κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δεν κοιτάζει τις ιδεολογικές διαφορές αλλά την εθνική ανάγκη να σταθεί η χώρα όρθια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι σήμερα το γεγονός να απαντήσουν οι αγορές στο πού βρίσκεται σήμερα η εθνική οικονομία.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
"Εγω και ο Σαμαρας...." η,εστω,"...ο ιδιος και ο Σαμαρας" ειναι "εγγυητες της σταθεροτητας".Πρωτα "εγω"και μετα ο Σαμαρας....ο οποιος τυγχανει(...κυριολεκτικα ! ) να ειναι ο πρωθυπουργος !Ευαγγελος Βενιζελος.Εγω.Νομιζω οτι εχουμε καλυψει το θεμα.Πληρως.
χαχαχαχα!! Ο Βενιζελος και ο Σαμαρας είναι εγγυητές της σταθερότητας της χώρας??? χαχαχα!! σημερα στο γυμναστηριο δεν θα κανω κοιλιακους.. εκανα τωρα απ τα γελια!! αχ.. να στε καλα!