Ελεύθερος ο Δημητροκάλλης της συμμορίας σατανιστών

Ελεύθερος ο Δημητροκάλλης της συμμορίας σατανιστών Facebook Twitter
13

Ελεύθερος είναι πλέον, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Μάνος Δημητροκάλλης, μέλος της ομάδας σατανιστών που καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές για τις δολοφονίες που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στη δεκαετία του ’90.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο 40χρονος σήμερα Δημητροκάλλης, εξέτισε τα τρία πέμπτα της ποινής του και έκανε χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αίτηση αποφυλάκισης έκανε και ο θεωρούμενος αρχηγός των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας ενώ
το 2001 αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη που είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στις δολοφονίες.

Ο Δημητροκάλλης τιμωρήθηκε με δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών για την κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, από τον Σπύρο Στάβερη:

>> Οι Σατανιστές της Παλλήνης

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως οι ποινές εκτελούνται παράλληλα, δεν προστίθενται, δηλαδή μένεις φυλακή όσο λέει η μέγιστη ποινή. Τα δις/τρις/κτλ ισόβια είναι ανά κατηγορία και το νόημα είναι αν π.χ. στο μέλλον αθωωθείς ή μειωθεί η ποινή για τη μία κατηγορία να παραμένει η ποινή για την άλλη.
Τι θές να πείς με αυτές τις πράξεις, οτι η δικαιωσύνη δεν βλέπει καλά (έχω ακούσει οτι είναι τυφλή) ή οτι δεν ξέρει αριθμητική;Απο την αποφυλάκιση των χουντικών ισοβιτών, έχουν χάσει το νόημά τους οι λέξεις κάθειρξη και ισόβια.
Τι στο διάολο (κυριολεκτικά);; Μιλάμε για ΔΙΣ ισόβια... Αυτό δε θα σήμαινε 16+16 χρόβια; Πώς υπολογίζεται; Εξέτισε κάποια χρόνια σε αγροτικές φυλακές; Και η πρόσκαιρη κάθειρξη; Όοοοοοολα αυτά συμψηφίζονται σε 19 χρόνια; Τελικά όλες αυτές οι ποινές είναι απλώς μεγαλοστομίες για να ικανοποιήσουν τους συγγενείς εκείνη τη στιγμή;Τουλάχιστον, ο Δημητροκάλλης απ' όσο ξέρω δεν έχει δώσει δικαιώματα όσο είναι στη φυλακή. Άμα όμως βγάλουν και τον Κατσούλα, η κατάντια του συστήματος δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι πλήρης και ισοπεδωτική...