H τελευταία φωτογράφηση της Κate Moss για το Vanity Fair

H τελευταία φωτογράφηση της Κate Moss για το Vanity Fair Facebook Twitter
4

Είναι η τελευταία φωτογράφηση της Κειτ Μος ως Μπιζίτ Μπαρντό για το τεύχος Δεκεμβρίου του Vanity Fair. Κλείνοντας 25 χρόνια στον χώρο του modeling, ο συνεργάτης του περιοδικού James Fox μιλάει με το 38χρονο μοντέλο σχεδόν για τα πάντα. Ανάμεσα σε άλλα δηλώνει:

 

 


 

Για την φωτογράφηση των εσώρουχων Calvin Klein: «Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 18 χρονών και έπρεπε να δουλέψω με τον Μάρκ Γουόλμπεργκ και τον Χέρμπ Ρίτς). Αισθανόμουν πραγματικά άσχημα να καβαλάω αυτό τον τουμπανιασμένο τύπο. Δεν μου άρεσε καθόλου. Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα πέθαινα».

 

(Ίσως η πρώτη φορά που το VF δημοσιεύει φωτογραφία γυμνού στήθους)

Για την πρώτη της φωτογράφηση σε ηλικία 16 ετών για το Face: «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από ποτέ. Και δεν ήθελα να βγάλω το τοπ μου. Αλλά μου ήμουν είπαν ότι 'Αν δεν το κάνεις ,δεν θα σε κλείσουμε ξανά για φωτογράφηση'. Οπότε κλειδώθηκα στο μπάνιο και έκλαιγα. Μετά βγήκα και έκανα κανονικά την φωτογράφηση».

Για τον Τζόνι Ντεπ: «Δεν υπήρχε ποτέ κανένας άντρας στην ζωή μου που να με φροντίζει. Ο Τζόνι το έκανε αυτό. Πίστευα αυτά που μου έλεγε και ακολουθούσα τις συμβουλές του. Αυτό ήταν που μου έλειψε και περισσότερο όταν έφυγε. Το να έχω κάποιον να εμπιστευτώ. Μετά από το χωρισμό μας ακολούθησαν πολλά χρόνια με κλάματα για να τον ξεπεράσω».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια