H τελευταία φωτογράφηση της Κate Moss για το Vanity Fair

H τελευταία φωτογράφηση της Κate Moss για το Vanity Fair Facebook Twitter
4

Είναι η τελευταία φωτογράφηση της Κειτ Μος ως Μπιζίτ Μπαρντό για το τεύχος Δεκεμβρίου του Vanity Fair. Κλείνοντας 25 χρόνια στον χώρο του modeling, ο συνεργάτης του περιοδικού James Fox μιλάει με το 38χρονο μοντέλο σχεδόν για τα πάντα. Ανάμεσα σε άλλα δηλώνει:

 

 


 

Για την φωτογράφηση των εσώρουχων Calvin Klein: «Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 18 χρονών και έπρεπε να δουλέψω με τον Μάρκ Γουόλμπεργκ και τον Χέρμπ Ρίτς). Αισθανόμουν πραγματικά άσχημα να καβαλάω αυτό τον τουμπανιασμένο τύπο. Δεν μου άρεσε καθόλου. Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα πέθαινα».

 

(Ίσως η πρώτη φορά που το VF δημοσιεύει φωτογραφία γυμνού στήθους)

Για την πρώτη της φωτογράφηση σε ηλικία 16 ετών για το Face: «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από ποτέ. Και δεν ήθελα να βγάλω το τοπ μου. Αλλά μου ήμουν είπαν ότι 'Αν δεν το κάνεις ,δεν θα σε κλείσουμε ξανά για φωτογράφηση'. Οπότε κλειδώθηκα στο μπάνιο και έκλαιγα. Μετά βγήκα και έκανα κανονικά την φωτογράφηση».

Για τον Τζόνι Ντεπ: «Δεν υπήρχε ποτέ κανένας άντρας στην ζωή μου που να με φροντίζει. Ο Τζόνι το έκανε αυτό. Πίστευα αυτά που μου έλεγε και ακολουθούσα τις συμβουλές του. Αυτό ήταν που μου έλειψε και περισσότερο όταν έφυγε. Το να έχω κάποιον να εμπιστευτώ. Μετά από το χωρισμό μας ακολούθησαν πολλά χρόνια με κλάματα για να τον ξεπεράσω».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια