"Το Μπόινγκ πιθανόν κρύβεται και θα χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος Κρουζ"

"Το Μπόινγκ πιθανόν κρύβεται και θα χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος Κρουζ" Facebook Twitter
8

To Boeing της Malaysia Airlines «είναι πιθανόν να έπεσε θύμα αεροπειρατείας και να έχει κρυφτεί κάπου» για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως «πύραυλος Κρουζ», δήλωσε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο πρόεδρος της επιτροπής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Μάικλ ΜακΚόλ.

Όπως λέει,  «δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια», πιστεύει όμως ότι οι αμερικανικές αρχές «ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής».

«Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του: προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.

»Η άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου...», δήλωσε, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται για ατύχημα.

«Πρόκειται για μία σκόπιμη ενέργεια και το θέμα είναι να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν», σημειώνει με βεβαιότητα.

Στο σενάριο του ΜακΚόλ το βασικό ρόλο παίζει ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, καθώς, όπως λέει,  έχει πληροφορίες σε υψηλό επίπεδο ότι «κάτι συμβαίνει με τον πιλότο».

«Όλες οι έρευνες οδηγούν στο πιλοτήριο, στον ίδιο τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη»,λέει ο αμερικανός αξιωματούχος.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΟΜΑΝ ΗΠΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Διεθνή / Ιράν: Το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ εξαρτάται από τις αμερικανικές υποχωρήσεις

Τα Στενά, από τα οποία διερχόταν περίπου το ένα πέμπτο της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) πριν από τη σύρραξη, παραμένουν ουσιαστικά αποκλεισμένα από τις 28 Φεβρουαρίου
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΧΑΚΕΡ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Χάκερ επιστρατεύουν την τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις

Η Βόρεια Κορέα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια κρατικούς χάκερ για κατασκοπεία, ηλεκτρονικές κλοπές και άντληση εσόδων, όπως επισημαίνουν σταθερά οι αρχές των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και διάφοροι ειδικοί ασφαλείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Αρχικα σκεφθηκα να γραψω κατι για τους Νεφελιμ που απηγαγαν το αεροπλανο για να χτυπησουν τους Ελλοχιμα,για να ταιριαζει με την σοβαροτητα της ειδησης !Προσεξα,ομως,οτι ηταν δηλωσεις του Τεξανου,θρησκοληπτου,υπερσυντηρητικου γερουσιαστη ΜακΚολλ(...που ηθελε να επιβαλλει χριστιανικη κηδεια για ολους τους αμερικανους στρατιωτικους,ανεξαρτητα σε ποια θρησκεια ανηκαν !!!)στο υπερσυντηρητικο Fox Channel του Μερντοχ και μου κοπηκε η διαθεση για αστεια.Διοτι τους εχω ικανους για ολα.Ακομη και για μια καινουργια περιπτωση 9/11.