"Το Μπόινγκ πιθανόν κρύβεται και θα χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος Κρουζ"

"Το Μπόινγκ πιθανόν κρύβεται και θα χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος Κρουζ" Facebook Twitter
8

To Boeing της Malaysia Airlines «είναι πιθανόν να έπεσε θύμα αεροπειρατείας και να έχει κρυφτεί κάπου» για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως «πύραυλος Κρουζ», δήλωσε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο πρόεδρος της επιτροπής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Μάικλ ΜακΚόλ.

Όπως λέει,  «δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια», πιστεύει όμως ότι οι αμερικανικές αρχές «ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής».

«Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του: προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.

»Η άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου...», δήλωσε, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται για ατύχημα.

«Πρόκειται για μία σκόπιμη ενέργεια και το θέμα είναι να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν», σημειώνει με βεβαιότητα.

Στο σενάριο του ΜακΚόλ το βασικό ρόλο παίζει ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, καθώς, όπως λέει,  έχει πληροφορίες σε υψηλό επίπεδο ότι «κάτι συμβαίνει με τον πιλότο».

«Όλες οι έρευνες οδηγούν στο πιλοτήριο, στον ίδιο τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη»,λέει ο αμερικανός αξιωματούχος.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό εξαφάνιση είδος σολομού εμφνίστηκε μετά από 100 χρόνια στην Καλιφόρνια

Διεθνή / Υπό εξαφάνιση είδος σολομού εμφανίστηκε μετά από 100 χρόνια στην Καλιφόρνια

Ο σολομός Chinook που μεταναστεύει το χειμώνα θεωρείται απειλούμενο είδος από την NOAA και έχει χαρακτηριστεί από τον οργανισμό ως «ένα από τα εννέα είδη που θεωρούνται πιο απειλούμενα με εξαφάνιση στο εγγύς μέλλον»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Διεθνή / Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ανέτρεψε αμφιλεγόμενο νόμο που υπονόμευε τις ανεξάρτητες αρχές κατά της διαφθοράς, μετά από μαζικές διαδηλώσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις
LIFO NEWSROOM
Έκθεση-σοκ για την Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών, εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Διεθνή / Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών και εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Νέα έρευνα καταγράφει συστηματική χρήση σεξουαλικής βίας ως όπλο πολέμου στο Τιγκράι: βιασμοί χιλιάδων γυναικών και παιδιών, εγκυμοσύνες υπό πίεση και μυριάδες τραυματισμοί
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αρχικα σκεφθηκα να γραψω κατι για τους Νεφελιμ που απηγαγαν το αεροπλανο για να χτυπησουν τους Ελλοχιμα,για να ταιριαζει με την σοβαροτητα της ειδησης !Προσεξα,ομως,οτι ηταν δηλωσεις του Τεξανου,θρησκοληπτου,υπερσυντηρητικου γερουσιαστη ΜακΚολλ(...που ηθελε να επιβαλλει χριστιανικη κηδεια για ολους τους αμερικανους στρατιωτικους,ανεξαρτητα σε ποια θρησκεια ανηκαν !!!)στο υπερσυντηρητικο Fox Channel του Μερντοχ και μου κοπηκε η διαθεση για αστεια.Διοτι τους εχω ικανους για ολα.Ακομη και για μια καινουργια περιπτωση 9/11.