Πακιστάν: 17χρονη κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε όταν απελευθερώθηκε ο βιαστής της

Πακιστάν: 17χρονη κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε όταν απελευθερώθηκε ο βιαστής της Facebook Twitter
7

Εφηβη αυτοπυρπολήθηκε στο Πακιστάν, όταν οι αρχές απελευθέρωσαν έναν από τους βιαστές της. Μετά τον τραγικό θάνατο της 17χρονης Αμίντα Μπίμπι, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει εκ νέου την υπόθεση, ενώ συνέλαβε και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον επικεφαλής της έρευνας.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η 17χρονη Αμίνα Μπίμπι είχε πέσει θύμα βιασμού από πέντε άντρες στις 5 Ιανουαρίου. Τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομία άφησε ελεύθερο έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η έφηβη πήγε την Πέμπτη μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, που χειριζόταν την υπόθεση, κοντά στο Μουζαφαργκάρ της επαρχίας Πουντζάμπ, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο δείχνει την κοπέλα να φλέγεται ενώ έντρομοι οι παριστάμενοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Την Παρασκευή, η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο αδελφός της ανέφερε ότι «η απελευθέρωση του υπόπτου την έκανε να χάσει κάθε ελπίδα πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Φαίνεται πως η υπόθεση δεν διερευνήθηκε όπως έπρεπε» είπε ο Τσαουντρί Ασγκάρ, αξιωματικός της αστυνομίας.

Η 17χρονη είχε απαχθεί από πέντε άντρες με την απειλή όπλου όταν επέστρεφε σπίτι της από το κολέγιο.

«Βρισκόμουν μαζί της στις 5 Ιανουαρίου όταν πέντε άνδρες την απήγαγαν υπό την απειλή περιστρόφου και την μετέφεραν αλλού. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί ήταν οπλισμένοι», ανέφερε ο αδελφός της.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ειναι αραγε τυχαιο που σε Ινδια και Πακισταν πολλες κοπελες-θυματα βιασμου ειναι απο τις πιο μορφωμενες και χειραφετημενες (φοιτητριες, σπουδαστριες);
Πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα για τις γυναίκες στη μέση ανατολή πριν το '70 περίπου...http://antikleidi.com/wp-content/uploads/2013/07/11-V4jPcPD.jpghttp://filipspagnoli.files.wordpress.com/2012/10/iranian-women-in-1979-just-before-the-islamic-revolution.jpg?w=696http://i269.photobucket.com/albums/jj56/Sina-Tehranchi/4-%20Nostalgie%20by%20Sina/Iran%20Before%201979/Pic-6.jpgΟι εικόνες δείχνουν γυναίκες στο Ιράν, πριν την Ισλαμική επανάσταση...
Στην Στοκχολμη και στο Οσλο που(ειδικα η Στοκχολμη)εχουν γινει οι ευρωπαικες πρωτευουσες των βιασμων(με αυξηση 500%) ,σχεδον ολοι (>90-95%)οι βιασμοι γινονται απο <μη δυτικους μεταναστες> οπως πολιτικα ορθα τους λενε .
Nα έχεις υποστεί βιασμό & να φεύγεις ηθελημένα απ' αυτόν τον κόσμο έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για δικαιοσύνη και κοινή λογική... Και είμαστε στον 21ο αιώνα. Θλιβερά ανθρωπάκια που είμαστε.