20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW)

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter
17

[Από τον Θανάση Χαραμή]

 

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κωστή Φωκά και το project του "i m not malfunctioning,you are".

Τα αποκαλύπτει όλα μόνος του... 

  

- Είμαι από Αθήνα, μεγάλωσα βόρεια προάστια, μετά έζησα στο κέντρο, αργότερα στο Λονδίνο και τώρα στην Κρήτη!

 

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter



Μπέρδεμα...Πώς βρέθηκες Κρήτη; Δουλειά;
- Να σου πω την αλήθεια με κούρασε η Αθήνα (αν και την αγαπώ πολύ) ή με κούρασα εγώ στην Αθήνα,όποτε πήρα τους δρόμους. Μ'αρέσει όμως έτσι..

 

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter


Επαγγελματίας ή εραστής του φακού;

- Δούλεψα σαν φωτογράφος 5 χρόνια στην Αθήνα. Πιο πολύ μόδα και συναφή project. Κουράστηκα, δεν μου άρεσε η μόδα τελικά. Aρχισα τα δικά μου project πριν ενάμιση χρόνο.

 

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter



Πάντα αναρωτιόμουν... Ένας φωτογράφος μόδας πληρώνεται, αλλά ένας φωτογράφος που κάνει τα δικά του project πώς και από πού θα βγάλει το νοίκι του; 

- Κάνω και διάφορα άλλα πράγματα προκειμένου να πληρώνω το ενοίκιο μου. Ευτυχώς τελευταία πάνε καλά οι δουλειές και πουλάω μέσω internet,άλλα όχι τόσο καλά ώστε να ζω μόνο από αυτό.Καμία έκθεση πού και πού, άλλα μάλλον έχω ακόμη δρόμο ώστε να ζω από την τέχνη μου. Σκοπός μου είναι να φτάσω κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο. Ισχύει και για κάθε καλλιτέχνη φαντάζομαι.

 

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter



Πότε άρχισες τα "μπλεξίματα" με τη φωτογραφία;
- Ξεκίνησα με την ζωγραφική σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχω μια τεράστια συλλογή από γυναικεία πορτραίτα σε τετράδια.Την δεκαετία του 90 αγόραζα περιοδικά μόδας, μουσικής και τέχνης -μανιωδώς,σπαταλούσα όλα μου τα χρήματα.Κυρίως ξένα.Στα 20 έχοντας αποθηκεύσει όλα τα informations, άρχισα να ψάχνω τρόπους να ενταχθώ σε όλο αυτό. Η φωτογραφία ήταν αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

 

20+1 αδημοσίευτες λάγνες εικόνες του Κωστή Φωκά (ΝSFW) Facebook Twitter



Υπάρχει μια εικόνα από τα 90's που να την είδες και να είπες:"Wow! Θέλω και εγώ να το κάνω αυτό!"

- Η φωτογραφία που θυμάμαι από τα 90s είναι ένα εξώφυλλο του Q magazine με την PJ Harvey, την Βjork και την Τori Amos. Tην έχω ακόμη στον τοίχο του δωματίου μου.

 


Μοδα: Συνεργασίες καλές ή αξιοσημείωτες; 

- Νόμιζα ότι μ'άρεσε, τώρα που μεγάλωσα κατάλαβα ότι δεν μ' άρεσε ποτέ. Μ'αρέσει να βλέπω μόδα. Δεν μ'αρέσει να είμαι μέσα σ'αυτή.Προτιμώ να δουλεύω μόνος μου.

 

 


Πάντως οι φωτογραφίες σου είναι στον απόηχο της μόδας.

- Αναπόφευκτα... έμαθα μέσα από την μόδα πολλά.Ο λόγος που αποφάσισα να ξεκινήσω τα δικά μου project ήταν γιατί ήθελα να είμαι απόλυτα ελεύθερος να είμαι όσο περισσότερο ο εαυτός μου.

 

 

Επίσης είναι αρκετά προβοκατόρικες και προκλητικές.

Όλα αυτά είναι μέρος του χαρακτήρα μου... Μ'αρέσει να προκαλώ και μου αρέσει και το sex σαν θέμα.

 

 


Το γυμνό σώμα πρωταγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις λήψεις, τα πρόσωπα πάντως δεν εμφανίζονται σχεδόν πουθενά.

- Κρύβοντας το πρόσωπο το σώμα αποκτά απόλυτη ελευθερία και την ώρα του  shooting άλλα και σαν ιδεολογία. Στο σεξ το καλυμμένο πρόσωπο δίνει στο σώμα το δικαίωμα να παραδοθεί και να υποταχθεί. Το βρίσκω ενδιαφέρον αυτό στο σεξ.

 

Σε μερικές φώτο, αν δεν κάνω λάθος, είσαι και εσύ σε ρόλο μοντέλου. Πώς προκύπτει η συμμετοχή σου και βασικά ποιοι είναι όλοι αυτοί που φωτογραφίζεις;

- To να μπω μπροστά από το φακό ήταν πολύ λυτρωτικό. Νομίζω πέρασε σε άλλο επίπεδο την επαφή με την τέχνη μου. Ξεπέρασα πολλά ταμπού. Οι υπόλοιποι, είναι φίλοι μου που μου έχουν   απόλυτη εμπιστοσύνημάλλον κακώς.

 

 


Το γυναικείο ή το αντρικό σώμα προτιμάς να φωτογραφίζεις; Ποιοι είναι τα καλύτερα μοντέλα;

- Δεν προτιμώ κάποιο περισσότερο. Έχει να κάνει με το άτομο που φωτογραφίζω. Αν νιώθει καλά μπροστά από το φακό, τότε όλα είναι πιο εύκολα και πιο ευχάριστα. Αν θα έπρεπε όμως να διαλέξω, θα έλεγα μάλλον το γυναικείο.

 

 


Πόσο εύκολο είναι να γδύνεις κόσμο και να του ζητάς να στηθεί σε τόσο αλλόκοτες πόζες;

- (Γέλια) Τους συγκεκριμένους ανθρώπους, μάλλον πιο εύκολα από ότι φαντάζεσαι. Υπάρχει αρκετός κόσμος που μου κάνει contact για να τους φωτογραφήσω, άγνωστος κόσμος.

Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με κάποιον εντελώς άγνωστο, άλλα σίγουρα θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

 


Έχουν αρχίσει και γδύνονται όλοι πιο εύκολα ή μου φαίνεται;

- Ναι, αλλά καλό δεν είναι αυτό;

 


Πες μας το τελετουργικό μιας τέτοιας φωτογράφισης...Να φανταστούμε σκηνικό σαν του Τerry Richardson, μουσικές, ποτά κ.λπ. ή πιο αυστηρό επαγγελματισμό;

Τώρα πια αρκετά πιο συνειδητά και πιο επαγγελματικά. Πολύ γέλιο όμως, ναι! Περνάμε καλά άλλα το βλέπω πιο σοβαρά, προετοιμάζομαι καταλλήλως από την προηγούμενη μέρα, προετοιμάζω και το μοντέλο να ξέρει τι το περιμένει...

 

 

Tι το περιμένει;

- Αν πρέπει να ερεθιστεί και να έρθει σε στύση, θεωρώ ότι πρέπει να το ξέρει από πριν.

 


Με τη στύση του φωτογράφου τι γίνεται;
- Δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα ΄-) Ναι, συμβαίνει..δεν είναι κακό αυτό.

 

Υπάρχει κόσμος που ζητά να φωτογραφηθεί όπως ούτε εσύ δεν φανταζόσουν; Είναι σε κάποιον σκληρό δίσκο φωτογραφίες πολύ προκλητικές που δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί;

- Υπάρχει υλικό που δεν έχω δημοσιεύσει ακριβώς γι' αυτό τον λόγο. Κάποιοι μαζί με την πρόταση για να φωτογραφηθούν μου κάνουν και άλλου είδους προτάσεις, και με το δίκιο τους.

 

Θα αποκάλυπτες ποια φωτογραφία είναι αυτή με εσένα;

Βεβαίως!Έχω πολλέςόχι μόνο μια!

 

 

Θέλω όμως να μας πεις ποιον θα πέθαινες να φωτογραφίσεις και ποιον δεν θα φωτογράφιζες με τίποτα.

Σίγουρα δεν θα με ενδιέφερε να φωτογραφίσω κάποιον Έλληνα celebrity! Μάλλον την Gaga θα ήθελα να φωτογραφίσω, αν και νομίζω πως πια την έχουν βάλει να κάνει τα πάντα.


Πες μας και ένα φωτογράφο που γουστάρεις με χίλια.
- Την 18 ετών γιαπωνέζα Izumi Miyazaki!

 

 

Πες μου τι ευτυχώς δεν σε ρώτησα;

- Eυτυχώς που δεν με ρώτησες πιο προσωπικά πράγματα!Η μαμά μου είναι εκεί και με παραμονεύει!
Είναι πολύ δεκτική, άπλα τα αδέρφια της είναι παπάδες. Έχω μεγαλώσει μέσα στις εκκλησίες και ας μην μου φαίνεται.

 

Υπάρχει περίπτωση να δώσεις στο LΙFO.gr καμία από εκείνες τις φωτογραφίες του σκληρού δίσκου με τις αδημοσίευτες;

- Xμμμ... Κάτι θα κάνουμε!

  

 

http://kostisfokas.tumblr.com/

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Τον βρίσκω πολύ καλό! Μπράβο του! Σίγουρα με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθεί. Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω προς τι όλος ο αρνητισμός,όπως αναφέρει και ο χρήστης Toolio. Μάθετε λίγο να εκτιμάτε και τους Έλληνες καλλιτέχνες και μην απαξιώνετε όλοι τόσο πια! Η Ελλάδα παράγει τέχνη και υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με ταλέντο!Μη κοιτάτε μόνο τι γίνεται στο εξωτερικό!
Θα πάρω και εγώ μια κάμερα, θα βάλω πέντε έξη φίλους μου, θα τους ξεγυμνώσω, θα τραβάω στα κουτουρού και θα γίνω και εγώ φωτογράφος! Τι καλά! (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θεωρώ για κανέναν λόγο αισθητικά άρτιους ούτε το "Δεσποινιώ την Βανδή", ούτε τον "Στρατή τον Τζώρτζογλου" ούτε και τον "Δαλιανίδη"! Απλά έχω αισθητική και ένα x common sense! :) )
Αισθητικά απαίσιες...νομίζω το πρόβλημα της 'τέχνης' του είναι η απουσία τέχνης....έχουμε μασήσει τόσο στερεότυπο που στην προσπάθειά μας να κυνηγήσουμε το διαφορετικό καταλήγουμε στην απώλεια αισθητικής...
Να φανταστώ πως αισθητικά αρτιοι είναι οι ραδιοαρβύλες, η Βανδή το Δεσποινιό, ο μακαρίτης ο Δαλιανίδης, Ο Στρατής ο Τζωρτζογλου, αντε και κανα μικρό σπιτι στο λιβάδι;