H Αστυνομία έδιωξε Κασιδιάρη-Παναγιώταρο από τελετή

H Αστυνομία έδιωξε Κασιδιάρη-Παναγιώταρο από τελετή Facebook Twitter
8

Ανεπιθύμητοι ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος κατά την επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν οι δύο αστυνομικοί στου Ρέντη πριν τρία χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οργανώσεις της αστυνομίας είχαν προγραμματίσει για το απόγευμα του Σαββάτου να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργο Σκυλογιάννη που έπεσαν νεκροί από πυρά ενόπλων στη Λαχαναγορά του Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011.

Λίγο πριν ξεκινήσει το μνημόσυνο, εμφανίστηκαν οι βουλευτές της Χ.Α. Τότε ο αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε να μην ξεκινήσει η τελετή, αν δεν αποχωρήσουν οι βουλευτές.

Ύστερα από 15 περίπου λεπτά οι βουλευτές αποχώρησαν και η τελετή διεξήχθη κανονικά.

Η Χ.Α. με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για συκοφαντίες και λασπολογίες των ΜΜΕ και αναφέρει πως οι εν λόγω βουλευτές βρέθηκαν στο σημείο.

Επιβεβαιώνει δε πως όντως είχε δοθεί εντολή στον ιερέα να μην τελέσει το μνημόσυνο παρουσία των χρυσαυγιτών, ενώ δεν διευκρινίζει αν οι βουλευτές αποχώρησαν και αν η τελετή διεξήχθη χωρίς αυτούς.

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ελατε τωρα,κυριοι.Ειναι υποτιμητικο να τρωμε την προπαγανδα των ΜΜΕ που παρουσιαζει ως "δημοκρατικη ευαισθησια" την "εκτελεση εντολης"του υπαλληλου της εκαστοτε πολιτικης εξουσιας (εν προκειμενω της Ν.Δ.)αρχηγου της Αστυνομιας,να εμποδισει την προβολη των στελεχων της Χ.Α.και την συνακολουθη περαιτερω αφαιμαξη "ψηφοφορων"απο το κομμα που τον διορισε.Ελατε τωρα ! Οχι και να ηρωοποιουμε αυτα τα γελοια ενστολα ανθρωπακια που περασαν την ζωη τους σε προθαλαμους υπουργων προκειμενου να γινουν καποτε "αρχηγοι".Και αν δεν εχετε συναντησει ποτε καποιον απο αυτους ,ρωτηστε περι τινος προκειται καποιον ππου να τους ξερει.Ευκολα θα βρειτε πολλους.
Ναι εντάξει... εντάξει... και στις εκλογές στα ειδικά εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν αποκλειστικά οι ένστολοι θα δούμε το 80% των αστυνομικών να ψηφίζει και πάλι την... Εθνική Αυγή. Ό,τι έγινε στο μνημόσυνο, έγινε για τα μάτια του κόσμου...Εύχομαι να διαψευστώ.