Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης από την κατηγορία ότι παρέλειψαν να ασκήσουν ή να ολοκληρώσουν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος υπαλλήλων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, έπειτα από αναφορά που έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Πρόκειται για την υπόθεση του ελέγχου της λειτουργίας των παρακείμενων στη λίμνη Κορώνεια βιομηχανιών και κτηνοτροφικών μονάδων, για την οποία ο Παν. Ψωμιάδης αρνήθηκε ότι παραβίασε το καθήκον του και έκανε λόγο για συνεχή εμπάθεια, την οποία τρέφει προς το πρόσωπό του ο Μ. Τρεμόπουλος.
Η υπεράσπιση έκανε λόγο για «λάθη» και «αμέλεια» υπαλλήλων να προωθήσουν τις υποθέσεις στον Παν. Ψωμιάδη. Για τον δε αδελφό του τελευταίου, Διονύση, η υπεράσπιση επικαλέστηκε την έλλειψη γνώσεων και το φόρτο εργασίας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του
Πολιτική /
Αθωώθηκαν οι αδελφοί Ψωμιάδη
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των 250.000 ευρώ - Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός
Μπέος κατά Akyla και Καπουτζίδη: Δεν είναι «πρότυπο για την κοινωνία και τα νέα παιδιά»
Νέα ελπίδα για την κατάθλιψη: Ανοσοθεραπεία έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κλινική δοκιμή
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα
Καιρός: Οι μπόρες επιμένουν και θα αυξηθούν - Ποια ημέρα αναμένονται «πολλές βροχές»
σχόλια