Θηριωδία στη Νιγηρία

Θηριωδία στη Νιγηρία Facebook Twitter
5

Μια απίστευτη θηριωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην επαρχία Γιόμπε της Νιγηρίας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένοπλοι της νιγηριανής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ εισέβαλαν τη νύχτα σε σχολικό οικοτροφείο της επαρχίας και σκότωσαν 29 μαθητές.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, πολλά από τα παιδιά κάηκαν ζωντανά μέσα στο χώρο, ενώ το οικοτροφείο καταστράφηκε εντελώς.

«Μερικές από τις σορούς των μαθητών έγιναν κυριολεκτικά στάχτη», σημείωσε, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο νιγηριανός αξιωματούχος της αστυνομίας Σανουζί Ρουφάι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις σε εφόδους σε μπαρ και σπίτια στο πλαίσιο καταστολής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Διεθνή / Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις σε εφόδους σε μπαρ και σπίτια στο πλαίσιο καταστολής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Οι αρχές έκαναν εφόδους σε γκέι μπαρ, νυχτερινά κέντρα, γραφεία οργανώσεων και σπίτια ακτιβιστών σε 15 επαρχίες, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Η οικογένειά μου είναι ασφαλής».
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια