Θηριωδία στη Νιγηρία

Θηριωδία στη Νιγηρία Facebook Twitter
5

Μια απίστευτη θηριωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην επαρχία Γιόμπε της Νιγηρίας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένοπλοι της νιγηριανής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ εισέβαλαν τη νύχτα σε σχολικό οικοτροφείο της επαρχίας και σκότωσαν 29 μαθητές.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, πολλά από τα παιδιά κάηκαν ζωντανά μέσα στο χώρο, ενώ το οικοτροφείο καταστράφηκε εντελώς.

«Μερικές από τις σορούς των μαθητών έγιναν κυριολεκτικά στάχτη», σημείωσε, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο νιγηριανός αξιωματούχος της αστυνομίας Σανουζί Ρουφάι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑ

Διεθνή / Τουρκία: Προφυλακίστηκαν 8 ακτιβιστές της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο πλαίσιο εθνικής επιχείρησης

Οι δικηγόροι της Kaos GL δήλωσαν ότι, εκτός από τους οκτώ που προφυλακίστηκαν, άλλα επτά μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ένας δημοσιογράφος, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό δικαστική επιτήρηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια