Σκότωσε την έγκυο φίλη της και πήρε το μωρό από την κοιλιά

Σκότωσε την έγκυο φίλη της και πήρε το μωρό από την κοιλιά Facebook Twitter
8

Μια γυναίκα που κατηγορούνταν ότι σκότωσε την έγκυο φίλη της, καταδικάστηκε χθες στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ ότι χτύπησε και στραγγάλισε τη φίλη της και μετά έκοψε την κοιλιά της και έβγαλε το μωρό, το οποίο στη συνέχεια παρουσίασε ως δικό της. Πριν τρεις μήνες είχε αποβάλλει.

Ο τοπικός εισαγγελέας είπε στο Associated Press ότι αυτή ήταν η χειρότερη υπόθεση που είχε αναλάβει ποτέ το γραφείο του.

Η 23χρονη Darlene Haynes ήταν οκτώ μηνών έγκυος όταν της επιτέθηκε στο ίδιο της το σπίτι η φίλη της Julie Corey και την σκότωσε. Το πτώμα της βρέθηκε στις 27 Ιουλίου 2009 με ανοιγμένη την κοιλιά και χωρίς ίχνος του βρέφους. 

H Corey δεν είχε πει σε κανένα για την αποβολή της. Στις 23 Ιουλίου 2009 είπε στον φίλο της όταν θα πήγαινε κάπου με το αυτοκίνητο την Haynes. Το ίδιο βράδυ και αφού σκότωσε τη φίλη της και πήρε το μωρό της, του ξανατηλεφώνησε και είπε ότι έσπασαν τα νερά της και πήγαινε στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Λίγες ώρες μετά του είπε ότι γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε σπίτι του με την υποτιθέμενη κόρη τους. Τις επόμενες μέρες παρουσίασαν το μωρό σε φίλους και οικογένεια.

Η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει στις 29 Ιουλίου, έξι μέρες μετά το θάνατο της Haynes, σε ένα κέντρο αστέγων.

Η 39χρονη Τζούλι Κόρεϊ αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων. Το κοριτσάκι, τώρα τεσσάρων χρονών, μένει με τον βιολογικό της πατέρα.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω τα αυτονόητα για το πόσο τραγικά τρελό είναι ως περιστατικό, θα σχολιάσω μόνο ότι υπάρχουν (πάλι) πολλά κενά στο στόρι και μάλλον κι άλλα πρόσωπα "παίζουν". 8 μηνών μωρό επιζεί πλέον, δεν παύει να είναι όμως πρόωρο και να θέλει ειδική φροντίδα. 1 ημέρα μετά την υποτιθέμενη γέννα εμφανίζεται στου γκόμενου ανετίλα με το μωρό παραμάσχαλα και μάλλον οδηγώντας κι εκείνου δεν του κάνει καμία εντύπωση η υπερταχεία ανάρρωση. Κι η τύπα δεν είπε σε κανέναν για την προ τριμήνου αποβολή της αλλά ουδείς απόρησε πού πήγε η κοιλιά της εγκύου. Γιατί 6 μηνών έγκυος οκ έχεις κοιλίτσα, μετά από τρεις μήνες όμως θα πρέπει να έχεις κοιλάρα.