Μειώνεται ο ρόλος του "αρχηγού" στην Εθνική Αυγή

Μειώνεται ο ρόλος του "αρχηγού" στην Εθνική Αυγή Facebook Twitter
7

Όπως αποκαλύπτει το "Έθνος της Κυριακής", το καταστατικό της Εθνικής Αυγής, του κόμματος που θα αναλάβει σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, περιέχει άρθρα τα οποία περιορίζουν δραστικά την εξουσία του "αρχηγού" Ν. Μιχαλολιάκου. Η εφημερίδα εικάζει ότι ο ίδιος αν ήταν εκτός φυλακής δεν θα ενέκρινε ποτέ τις αλλαγές.

Ανάμεσα στα άλλα που προβλέπονται για την Εθνική Αυγή, είναι η κατάργηση της θέσης του γενικού γραμματέα, καθιστώντας το κόμμα προεδρικό. Δημιουργείται η θέση του γενικού διευθυντή κόμματος και θεσπίζεται ως κορυφαίο κομματικό όργανο, ανώτερο και από τον πρόεδρο, το Συνέδριο. Στην ιεραρχία του νέου μορφώματος δε, οι βουλευτές κατατάσσονται μόλις στην πέμπτη θέση.

Τέλος, το γνωστό έμβλημα της Χρυσής έχει δώσει τη θέση του στο κεφαλαίο γράμμα Ε, το οποίο βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο που περιέχει το μαίανδρο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Αν ισχύουν όλα αυτά τα σενάρια, μάλλον γίνεται μια προσπάθεια για μια "πιο σοβαρή χρυσή αυγή". Μια χρυσή αυγή με την οποία θα είναι πιο εύκολο να συνεργαστούν όσοι βλέπουν προς τα εκεί. Κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο. Η νέα χρυσή αυγή, ίσως ακόμα και να καταδικάσει την αρχική και να προσπαθήσει να προωθήσει ένα νέο πιο μετριοπαθές πρόσωπο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου ενώ στην ουσία θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Το μυστικό είναι στο "Η εφημερίδα εικάζει ότι".Τα συνέδρια σε όλα τα κόμματα είναι πάνω από τον πρόεδρο ή γενικό γραμματέα του κόμματος. Ακόμα και στο ΚΚΕ οι αποφάσεις των συνεδρίων δεσμεύουν την κεντρική επιτροπή.Όλα τα άλλα είναι ευσεβείς πόθοι. Έχουν γραφτεί άπειρα τέτοια σενάρια τους τελευταίους 3 μήνες. Ο Κασιδιάρης μέσω twitter (που χαρακτηρίζει τον Μιχαλολιάκο ηγέτη) αλλά και η Ζαρούλια μέσω της εβδομαδιαίας εκπομπής της ΧΑ έχουν ήδη απαντήσει.