Ο Μύρτος μετά το σεισμό

Ο Μύρτος μετά το σεισμό Facebook Twitter
5

Η διάσημη παραλία του Μύρτου, λίγο μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ, σε φωτογραφία που ανέβηκε στο e-kefalonia.net.

Ο Μύρτος μετά το σεισμό Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το χώμα που έχει πέσει στη θάλασσα και έχει αλλάξει το χρώμα της είναι από το σχίσμα του Χάρακα, το οποίο  είναι πάνω από εξήντα μέτρα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν κάνουμε σύγκριση, νομίζω, βάζουμε φωτογραφία λίγο πριν (αν υπάρχει) και αμέσως μετά και όχι φωτογραφία απο γαληνεμένη θάλλασσα του καλοκαιριού με ξαπλώστρες.
Τι διαβαζω ΘΕΕ ΜΟΥ?Ηξερε οτι θα κανει σεισμο ο φωτογραφος και επρεπε να παει πεντε λεπτα νωριτερα να βγαλει φωτο να περιμενει το σεισμο και να φωτογραφισει μετα σεισμο.Πως δεν το σκεφτηκε ο ''βλακας''?