ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ο Μύρτος μετά το σεισμό

Ο Μύρτος μετά το σεισμό Facebook Twitter
5

Η διάσημη παραλία του Μύρτου, λίγο μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ, σε φωτογραφία που ανέβηκε στο e-kefalonia.net.

Ο Μύρτος μετά το σεισμό Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το χώμα που έχει πέσει στη θάλασσα και έχει αλλάξει το χρώμα της είναι από το σχίσμα του Χάρακα, το οποίο  είναι πάνω από εξήντα μέτρα.

5

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Ελλάδα / ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών και 1.300 «αχυρανθρώπων» για χρέη 203 εκατ. ευρώ - 18 συλλήψεις

Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και γνωστοί επιχειρηματίες της νύχτας, ιδιοκτήτες δεκάδων και πολύ γνωστών bar και νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν κάνουμε σύγκριση, νομίζω, βάζουμε φωτογραφία λίγο πριν (αν υπάρχει) και αμέσως μετά και όχι φωτογραφία απο γαληνεμένη θάλλασσα του καλοκαιριού με ξαπλώστρες.
Τι διαβαζω ΘΕΕ ΜΟΥ?Ηξερε οτι θα κανει σεισμο ο φωτογραφος και επρεπε να παει πεντε λεπτα νωριτερα να βγαλει φωτο να περιμενει το σεισμο και να φωτογραφισει μετα σεισμο.Πως δεν το σκεφτηκε ο ''βλακας''?