Οι Daft Punk «σήκωσαν» τα Γκράμι

Οι Daft Punk «σήκωσαν» τα Γκράμι Facebook Twitter
5

Οι Γάλλοι Daft Punk σάρωσαν τα βραβεία στην 56η απονομή των Γκράμι. Απέσπασαν το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, για το  Random Access Memories, καθώς και τα  βραβεία καλύτερου τραγουδιού για το Get Lucky,καλύτερης εμφάνισης ποπ συγκροτήματος, καλύτερου άλμπουμ dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου).

Με 4 Γκράμι έφυγε από την τελετή το ντουέτο της ραπ Macklemore & Ryan Lewis,κερδίζοντας τα βραβεία καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερης ερμηνείας ραπ, καλύτερου τραγουδιού ραπ (Thrift Shop) και καλύτερου άλμπουμ ραπ (The Heist).

Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ R&B παρέλαβε η Αλίσια Κις για το Girl on Fir ενώ ο Κέισι Μάσγκρεϊβ πήρε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ μουσικής κάντρι για το Same Trailer Different Park.

 

Με δύο Γκράμι έφυγε από την τελετή η 17χρονη Νεοζηλανδή Λορντ, τα Γκράμι καλύτερου ποπ τραγουδιού της χρονιάς και καλύτερης ποπ σόλο εμφάνισης για το Royals.

 

Ακόμη Γκράμι πήραν:

 

Οι Led Zeppelin για το καλύτερο ροκ άλμπουμ της χρονιάς (Celebration Day),

 

Οι Imagine Dragon για καλύτερη ροκ εμφάνιση στο Radioactive,

 

 Οι Vampire Weekend καλύτερου εναλλακτικού άλμπουμ για το Modern Vampires Of The City

 

και ο Bruno Mars για τα καλύτερα φωνητικά σε ποπ άλμπουμ για το Unorthodox Jukebox.



Στην τελετή εμφανίστηκαν οι Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ -σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση.

Υποψήφιος για το βραβείο Γκράμι, με τις «Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν», το άλμπουμ που αποτέλεσε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την εταιρεία Decca, ήταν και οπ Λεωνίδας Καβάκος  στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας μουσικής δωματίου - μικρού συνόλου. Ωστόσο, το Γκράμι στη συγκεκριμένη κατηγορία πήγε στο Roomful of Teeth των Brad Wells & Roomful Of Teeth.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζακστάν: Σε φυλάκιση 24 ετών ο πρώην υπουργός οικονομικών - Σκότωσε την αστρολόγο σύζυγό του

Διεθνή / Καζακστάν: Σε φυλάκιση 24 ετών ο πρώην υπουργός οικονομικών - Σκότωσε την αστρολόγο σύζυγό του

H δίκη του πρώην υπουργού προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ορισμένοι την θεώρησαν ως τη λυδία λίθο της υπόσχεσης που έχει δώσει ο νέος πρόεδρος της χώρας να ενισχύσει τα δικαιώματα των γυναικών
NEWSROOM
Γεωργία: Χάος και αστυνομική βία ενόψει έγκρισης του νομοσχεδίου περί «ξένων πρακτόρων»

Διεθνή / Γεωργία: Χάος και αστυνομική βία πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων»

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στην Τιφλίδα τους τελευταίους μήνες, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνησή τους επιδιώκει στενότερη σχέση με τη Ρωσία εις βάρος των σχέσεών της με τη Δύση
NEWSROOM
«Παγίδα θανάτου»: Οι γονείς εκατοντάδων Ισραηλινών στρατιωτών ζητούν ακύρωση της εισβολής στη Ράφα

Διεθνή / «Παγίδα θανάτου»: Οι γονείς εκατοντάδων Ισραηλινών στρατιωτών ζητούν ακύρωση της εισβολής στη Ράφα

Με επιστολή τους στον στον υπουργό Άμυνας και στον επικεφαλής του ισραηλινού στρατού δηλώνουν ότι η επίθεση στη Ράφα «δεν είναι τίποτα λιγότερο από απερισκεψία»
NEWSROOM
Η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας Ακσάτα Μούρτι αποκαλύπτει: Προσπαθώ να μην διαβάζω τις ειδήσεις

Διεθνή / Η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας, Ακσάτα Μούρτι, αποκαλύπτει: «Αυτός είναι ο ρόλος μου, να συνεχίσω την παράσταση»

Η Ακσάτα Μούρτι, κόρη Ινδού μεγιστάνα, είναι πλουσιότερη από τον βασιλιά Κάρολο -  «O Ρίσι είναι κολλημένος με τους κανόνες, εγώ είμαι πιο ελεύθερο πνεύμα», δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Με κανενα ζορι φιλε , το κοματι σιγουρα ηταν ευκολο πιασαρικο και αμεςο αλλα ειχε και το οριτζιναλ γρουβ που μονο ο ναιλ ροτζερς μπορουσε να κανει . Δες τι εχει κανει στην καριερα του και θα καταλαβεις .γι'αυτο και ο κοσμος το αγαπησε τοσο γρηγορα
οταν υπαρχει υπερπροβολη ομως απο παντου,θες δε θες,γινεται κομματι της ζωης σου..το ανεχτηκα πολλες φορες φετος,παντου και ειλικρινα,δε μπορεσα να το χωνεψω με τιποτα..ενα απλο καλοκαιρινο τραγουδακι.ηδη δεν ακουγεται και σε λιγο καιρο θα το εχουμε ξεχασει..