Η Βουλή βράβευσε υπαλλήλους της για την εργατικότητα τους

Η Βουλή βράβευσε υπαλλήλους της για την εργατικότητα τους Facebook Twitter
8

Τρεις υπαλλήλους της βράβευσε η Βουλή,  κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κοινοβούλιο, για τον απαράμιλλο ζήλο, την εργατικότητα και την προθυμία που επέδειξαν κατά το έτος που πέρασε.

Η διαδικασία προέβλεπε οι διευθυντές των τμημάτων να προτείνουν υπαλλήλους από όλες τις διευθύνσεις και κατόπιν κληρώσεως να βραβευτούν τρεις από αυτούς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής  συνεχάρη τους υπαλλήλους της Βουλής για το έργο τους, τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε αυτή να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον και το 2014.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Συγκεκριμένα τους είπε: "Σας ευχαριστώ ανίψια και προσωπικοί φίλοι μας που σας προσλάβαμε στην καλύτερη δουλειά του πλανήτη μετά από πολύ δύσκολες συνεντεύξεις (πχ "θές δουλεια μπατζανάκη;") και που ποτέ δεν σταματήσατε εκβιάζοντας την έτσι κι αλλοιώς κατεστραμένη δημοκρατία μας μέχρι να σας αποδωθούν τα κατα φαντασίαν δίκια σας. Είσασταν όλοι τόσο σούπερ αποδοτικοί που σ'όποιον και να δώσουμε μπόνους θα αξίζει. Δεν έχω αμφιβολία για κανένα-ούτε ένα- απο σας ότι δεν του αξίζει να είναι εδώ. Η αξιοκρατία του συστήματος είναι τέτοια που πρέπει να σας δώσω ακόμα περισσότερα λεφτά γιατί φοβάμαι μήπως φύγετε και πάτε στον αξιοζήλευτο ιδιωτικό τομέα ως... ξέρωγω, γραμματειακή υποστήριξη; δακτυλογράφοι; χειριστές φωτοτυπικού και φαξ και τέλεξ; ημεηλ-αδόροι; whatever. well done! "
Ξέχασες την δουλειά που έχουν μάθει να κάνουν καλύτερα από όλους: αλλαγές νερού σε ομιλητές. Με σκαλπάτια, μοκέτες που μπορεί να έχουν σηκωθεί λίγο κλπ και να μην χυθεί ούτε σταγόνα; Μιλάμε για σκληρό μεροκάματο...και ζηλευτή εξειδίκευση από τον ιδιωτικό τομέα και κυρίως τις ευρωπαικές επιχειρίσεις...