Κασιδιάρης: Αεροβόλα και επαναφορτιζόμενα τα όπλα στις φωτογραφίες

Κασιδιάρης: Αεροβόλα και επαναφορτιζόμενα τα όπλα στις φωτογραφίες Facebook Twitter
11

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επεχείρησε να δώσει εξηγήσεις για τις νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν μέλη της οργάνωσης να κρατούν και να επιδεικνύουν πλήθος όπλων, όπως τυφέκια και πιστόλια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κύριο Κασιδιάρη τα εικονιζόμενα όπλα είναι αεροβόλα και "ρέπλικες" που λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Δεν έχασε την ευκαιρία να καταγγείλει κιόλας την Αστυνομία για εσκεμμένη διαρροή στοιχείων, ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Πήγε όμως και ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας στους δημοσιογράφους φωτογραφίες που δείχνουν τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Παπαδόπουλο να σημαδεύει με ένα αεροβόλο, μιλώντας ειρωνικά για "τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας".

Σε ανακοίνωσή του κ. Παπαδόπουλου υποστήριξε ότι η φωτογραφία είναι από αγώνες με αεροβόλα όπλα και δίπλα του βρίσκονταν και άλλοι βουλευτές.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Για του λογου το αληθες,χωρις να παρω το μερος κανενος,υπαρχουν στην αγορα ηλεκτρικα αεροβολα,με μπαταριες,τα οποια δεν εχουν καμια οπτικη διαφορα απο τα αληθινα,ειναι ιδια ακομα και στο βαρος,πολλες φορες μαλλιστα οι ιδιες εταιριες που κατασκευαζουν κανονικα οπλα κυκλοφορουν στην αγορα το ιδιο μοντελο αλλα σε διαφορους τυπου αεροβολου.Παρ'ολα αυτα,αυτου του τυπου αεροβολα χρειαζονται τις ιδιες αδειες που χρειαζονται και τα κανονικα οπλα για νομιμη μεταφορα η χρηση.Το θεμα ειναι οτι στις φωτογραφιες κανεις δε μπορει να διαπιστωσει αν ειναι κανονικα οπλα η αεροβολα οσο εμπειρος η καταρτισμενος και να ειναι.Ηλεκτρικα η κανονικα ειναι το ιδιο φονικα παντως.