Tα νέα της τηλεοπτικής εβδομάδας

Tα νέα της τηλεοπτικής εβδομάδας Facebook Twitter
3

Το Community σε κινούμενα σχέδια

To Community κάνει διακοπές αλλά επανέρχεται στην αρχή της νέας χρονιάς, στις 2 Ιανουαρίου. Το NBC μας προετοιμάζει με ένα λεπτό κινουμένων σχεδίων: ο Τζεφ είναι μόνος του για τα Χριστούγεννα αλλά δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη όλων των φίλων του από το Greendale.

Το τρέιλερ αυτό είναι στο στυλ των webisodes του Community, του Abed's Master Key

2η σεζόν για masterchef junior

Το masterchef junior είναι το spinoff του γνωστού masterchef, του διαγωνισμού με ερασιτέχνες σεφ και την δύστροπη επιτροπή, αλλά με παιδιά που έχουν «φυσικό ταλέντο». Μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ:

Το ριάλιτι πήρε δεύτερη σεζόν για να δούμε κι άλλα παιδιά να κλαίνε μετά τις παρατηρήσεις του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Το τέλος του How I Met Your Mother

Μετά από εννιά σεζόν το CBS ανακοίνωσε το τέλος της αγαπημένης και πολύ πετυχημένης σειράς How I Met Your Mother. To τελευταίο επεισόδιο να κρατήσει μια ώρα και θα μεταδοθεί στις 31 Μαρτίου. Προετοιμαστείτε για το τέλος με τα bloopers των πρώτων 5 σεζόν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
To how I met your mother θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα κατά την γνώμη μου. Ξεκίνησε πολύ καλά, εγώ προσωπικά το βλέπω φανατικά αλλά έχει κάνει τεράστια κοιλιά....