ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Τράγκας: «Αν πάθω κάτι θα είστε υπεύθυνοι…»

Τράγκας: «Αν πάθω κάτι θα είστε υπεύθυνοι…» Facebook Twitter
6

Αιχμές κατά του αρχηγού της αστυνομίας, του Ν. Δένδια αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου άφησε μέσω της εκπομπής του ο Γιώργος Τράγκας, καταγγέλλοντας ότι τον άφησαν αφύλακτο και υπονοώντας ότι πλέον είναι εκτεθειμένος σε τυχόν απόπειρα δολοφονίας του. Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm, ο Τράγκας αναφέρθηκε  στη στάση του κατά των βομβαρδισμών στο Κοσυφοπέδιο και σε επίδοξους δολοφόνους του, τους οποίους συνέδεσε με την απόφαση για μειωμένη προστασία του. «Αν πάθω κάτι, εσείς θα είστε υπεύθυνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από χθες έμαθα ότι ο δείκτης προστασίας που μου είχε παρασχεθεί -γιατί ήμουν από τους πρώτους στόχους -ήρθη κατά 50%. Αν αύριο πάθω κάτι ο κ. Δένδιας ίσως και το Μαξίμου θα είναι υπεύθυνοι γιατί σκότωσαν τον Τράγκα ή του επιτέθηκαν. Γιατί η αστυνομία δεν συνέλαβε τους δολοφόνους τους επίδοξους: Τους άφησε ελεύθερους.», είπε ο δημοσιογράφος.

6

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φέρνει στο HBO την πορνοστάρ που έκανε το σεξ νυχτερινή τηλεόραση

TV & Media / Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φέρνει στο HBO την πορνοστάρ που έκανε το σεξ νυχτερινή τηλεόραση

Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του HBO σε παραγωγή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Robin Byrd επιστρέφει ως καλτ τηλεοπτική φιγούρα, sex-positive πρωτοπόρος και απρόσμενη ακτιβίστρια της νυχτερινής queer Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
 Οι «Σκληρές Αλήθειες On Demand» έρχονται και αλλάζουν το τοπίο των ελληνικών podcasts

TV & Media / Οι «Σκληρές Αλήθειες On Demand» έρχονται και αλλάζουν το τοπίο των ελληνικών podcasts

Το δημοφιλέστερο podcast της χώρας, οι «Σκληρές Αλήθειες» της LiFO με τον Άρη Δημοκίδη, εξελίσσεται και εισάγει ένα πρωτοποριακό μοντέλο περιεχομένου για τα ελληνικά δεδομένα – Σύντομα στο LiFO.gr
THE LIFO TEAM
Πώς οι New York Times μετέτρεψαν τα τρανς δικαιώματα σε «διαμάχη»

TV & Media / Πώς οι New York Times μετέτρεψαν τα τρανς δικαιώματα σε «διαμάχη»

Νέα ανάλυση 3.242 άρθρων υποστηρίζει ότι οι New York Times άλλαξαν από το 2022 τον τρόπο που καλύπτουν τα τρανς ζητήματα, δίνοντας περισσότερο χώρο στη σύγκρουση, την αμφισβήτηση και τους αντιπάλους των τρανς δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Σιγα μη θυμαται κανεις τι ελεγε τοτε ο Τραγκας. Ειδικα αν τα εγραφε στη Χωρα, μαλλον δεν τα διαβασε και κανεις!Γραφεις και λες τις παπαριες σου και μετα θα πληρωνουμε εμεις μη τυχον και σε πιστολιασουν; Οχι ρε φιλε. Δεν παει ετσι.
Ας πάει στην βίλλα του στην Κυανή Ακτή (ας είναι καλά οι κρατικές διαφημίσεις του Κωστάκη στην ΧΩΡΑ των 500 φύλλων). Εκεί δεν θα έχει πρόβλημα - δεν θάχει και ιθαγενείς να μου πείτε ...