Θέμα στη Σερβία οι σχέσεις Ελλήνων με Σέρβες

Θέμα στη Σερβία οι σχέσεις Ελλήνων με Σέρβες Facebook Twitter
35

 

Η ανάληψη κατασκευής των αυτοκινητοδρόμων στη Σερβία από ελληνικές εταιρίες είχε και “παράπλευρες ενέργειες”, αφού αυξήθηκαν και οι σχέσεις Ελλήνων εργαζομένων στα έργα με Σέρβες.

 

Από το σερβικό Τύπο, το “φαινόμενο” ονομάστηκε “έρωτας της ασφάλτου” και δημιούργησε προβλήματα κυρίως όταν στο “παιχνίδι” των σχέσεων μπήκαν και παντρεμένες Σέρβες.

Το θέμα μάλιστα έφτασε μέχρι το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Μπέλα Παλάνκα καθώς τον τελευταίο χρόνο καταγράφεται εκεί, όπως και στην πόλη Πίροτ, μεγάλη αύξηση των διαζυγίων, κάτι που οι κάτοικοι αποδίδουν στην έλευση των Ελλήνων.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ντούσαν Γιοβάνοβιτς, που το έθεσε, δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα εξής:

"Οι Έλληνες μας παίρνουν τις κοπέλες κι αυτό δεν είναι κακό. Ας πάνε τα κορίτσια να ζήσουν στην Ελλάδα αφού το επιθυμούν και είναι καλύτερα. Δεν μπορούμε ωστόσο να ανεχθούμε να μας παίρνουν και τις παντρεμένες".

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να συσταθεί επιτροπή για να εξετάσει το θέμα.

"Οι ξένοι παρουσιάζονται ως μία νέα ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη φτώχεια, αναζητώντας καλύτερη τύχη", δηλώνει η διευθύντρια του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης του δήμου Πίροτ, Μαρία Βάσιτς.

Η νοτιοανατολική Σερβία είναι η πιο φτωχή περιοχή της χώρας

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι το όλο θέμα είναι γκρίζα διαφήμιση της Μπέλα Παλάνκα για να ανέβουν κι άλλοι Έλληνες.Με μένα πάντως πέτυχε :-)
Το άρθρο είναι αστείο. Η Σερβία έχει πολύ καλύτερους δρόμους από αυτούς της Ελλάδας. Όλη διασχίζεται από το ένα άκρο στο άλλο από σύγχρονο αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, σε αντίθεση με την Ελλάδα που αποσπασματικά μόνο υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι. Οι λακκούβες είναι λέξη άγνωστη, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Γρήγορα λοιπόν θα μετανιώσουν αν δέχτηκαν λαμόγια Έλληνες να αναλάβουν την κατασκευή δρόμων, όταν θα δουν ότι τους κάνουν σαν τα μούτρα τους. Λακουβιασμένους και μίζερους...
Μα κι αυτές αφήνουν τους καράκουκλους τους Σέρβους τους ιτς για να πάνε με Έλληνες? Σέρβες είναι ή Πόντιες?Θυμάστε ρε κορίτσια τους Πλάβι??? Χροοόνια θέλω να πάω για σεξοτουρισμό εκεί...
Ε όσο να το κάνεις τώρα, οι δικοί μας είναι λίγο πιο μπρουταλόφατσες, λίγο πιο μελαχρινοί, λίγο πιο τριχωτοί και κατά περίπτωση λίγο πιο γουγουγού. Τους θες καλύτερα για κρεβάτι, τους Πλάβι τους θες για να κάνεις φωτογράφηση για το People, αλλά, ειλικρινά τώρα, σε τραβάει σεξουαλικά αυτό το φιζίκ; [μα φαγωθήκανε με τις ψηλές κι όμορφες, και να είναι άλογα και να είναι ερωτικές και να πω πω πω Μανώλη οι Σέρβες, βρε αφήστε τες αυτές είναι παλιοεγωίστριες].
Κι εγώ ξέρω περίπτωση Σέρβας που πήρε Έλληνα για καλύτερα και τελικά μετακόμισαν Σερβία...αν έχεις τύχη διάβαινε. Υπάρχει βέβαια και ο έρως που χώρα και φτώχεια δεν κοιτά. Ισχύει δε ότι για αρκετούς, λίγους, δεν ξέρω, αποτελεί και αντικείμενο φαντασίωσης. Περί ορέξεως...Σέρβα λοιπόν
"Οι ξένοι παρουσιάζονται ως μία νέα ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη φτώχεια, αναζητώντας καλύτερη τύχη"Στη Σερβία ο γυναικείος πλυθισμός και καλά δεν έχει ακούσει για τα χάλια μας;ΛΩΛ.Πάντος κάτι φιλαράκια από το στρατό είχαν πάει για μια άσκηση και λέγανε ότι είναι ανοιχτο**ύ**ς
Ε οχι και να βγουν απο πάνω οι Σέρβοι αδερφοί μας.Εδώ μας πήραν όλες τις διάσημες Ελληνίδες.Τον ανθό της σόου βίζ μας.Εμείς θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια?Για κάθε Πετρουλάκη που χάνουμε δικαιούμαστε 1000 σέρβες ντεβόικες...απλά και φιλικά
Τι ωραίες, απίστευτες! Άλογα! Χαλαρά οι ομορφότερες σ' όλη την Ευρώπη. Τα καλοκαίρια λόγω τουριστικής δουλειάς, είναι ένα μεγάλο τόπικ οι Σέρβες με τεκμηριωμένα επιχειρήματα :p
Οι υπέροχες Σουηδέζες είναι στη δεύτερη θέση για μένα. Φυσικά υπάρχει και ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες Σλάβες. Αλλά δεν ξέρω, οι Σέρβες είναι άψογες. Απίστευτη ομορφιά και απίστευτα κορμιά, σε σημείο ν' αρχίσεις το γάβγισμα. Εσύ Gretaa απ' ό,τι φαίνεται δεν κάνεις για τέτοιες συζητήσεις. Πάνε στο Συριζα να μιλήσετε για τα φεμινιστικά. Άσε μας τους αμαρτωλούς.
Το καλοκαίρι όταν πλακώνουν οι τουρίστες απ' τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, οι Σέρβες και οι Σέρβοι κάνουν τη διαφορά. Οι άντρες είναι πανύψηλοι και γεροδεμένοι, απίστευτη κορμοστασιά. Οι γυναίκες πάλι, κι αυτές ψηλές, έχουν τρελές αναλογίες και πανέμορφο πρόσωπο. Ξεχωρίζουν απ' όλους. Κατά την γνώμη μου, μόνο οι Σουηδέζες και οι Ρωσίδες μπορούν να σταθούν δίπλα τους. Το όλο θέμα είναι ότι δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις!
κοίτα Ιαπετέ, θα χρειαστούμε μία αντικειμενική μέθοδο σύγκρισης. Αυτή δεν μπορεί να είναι οι φιναλίστ σε καλλιστεία πχ επειδή έτσι και αλλιώς εκεί συγκεντρώνεται ο "αφρός" απο κάθε χώρα και οι αποκλίσεις απο τη μία χώρα στην άλλη είναι εκ των πραγμάτων πολύ μικρές.Η σύγκριση πρέπει να γίνει ανάμεσα σε γκρουπ γυναικών που δεν επιλέγονται καθόλου ανάλογα με την εμφάνιση τους αλλά με άλλα κριτήρια, με αυτό τον τρόπο φαίνεται η αντιπροσωπευτική ομορφιά.Τέτοια γκρουπ είναι αθλητικές ομάδες για παράδειγμα.Οπότε έχουμε και λέμε:Εθνική ομάδα βόλευ Σερβίας:http://cdncms.todayszaman.com/todayszaman/2012/08/01/vol.jpgΕθνική ομάδα βόλευ Τσεχίας:http://static4.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/2100-2/photos/1371868065-czech-women-volleyball-players-defeat-puerto-rico_2180152.jpgΕθνική Ομάδα βόλευ Ρωσσίας:http://www.russiavolley.com/wp-content/uploads/2013/10/trusw13.jpgΕθνική Ομάδα ποδοσφαίρου (δεν βρήκα βολλευ..) Σουηδίας:http://api.ning.com/files/KRbFUqmOYtDTBYgYPGtdkMrzYua3cVuJmPrURguZ*MyZNkGNEQ2rdSP1VlpPoht7Gs6zTtwnkxHcq2cUHQ0viLD6*KG0d7qf/swedenteam.jpgΈχοντας ολοκληρώσει την παρατήρηση μπορείς να πεις οτι δεν αξίζει στις Τσέχες η πρωτιά;Δεν νομίζω.ps ορίστε και οι Λιθουανές!http://www.sportineapranga.lt/News-58
Prince Myshkin Ωραία η έρευνα σου. Εγώ θα μιλήσω απ' τις εμπειρίες μου. Μεγάλωσα και ζω (αν και όχι αυτή τη στιγμή που γράφω) σε τουριστική περιοχή. Ως βόρεια Ελλάδα, οι τουρίστες είναι κυρίως απ' τα Βαλκάνια, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και την Τσεχία (οι Ρώσοι παραδόξως είναι παντού εκτός από εδώ). Επίσης έχω δουλέψει για μια σεζόν στην Κρήτη σε ξενοδοχείο, όπου είχαμε συνεχείς ροή πακέτων απ' όλη την Ευρώπη, και γενικά η περιοχή (Χερσόνησος), το καλοκαίρι είναι πίτα στους ξένους. Δεν κρίνω απ' τον αφρό κάθε χώρας, δηλαδή από καλλιστεία, αλλά από καθημερινό κόσμο. Και η δεμένη κορμοστασιά των Σλάβων, αντρών και γυναικών, είναι κάτι που το συναντάς συχνά, κι όχι μεμονωμένα. Οι Ρωσίδες στο ξενοδοχείο που έβλεπα, απλές μάνες και κόρες, είχαν υπέροχα κορμιά, κάτι που δεν μπορείς να το δεις εδώ στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό και τόσο συχνά. Συν η εμπειρία ότι η κοπέλα μου είναι βορειοανατολικοευρωπαία και πηγαίνω συχνά στη χώρα της, όπου το 30% του πληθυσμού είναι Ρώσοι. Αυτό με τις Σερβες όμως, είναι το κάτι άλλο. Το βλέπω στην παραλία, στο μαγαζί και το βράδυ έξω. Είναι η ελίτ των Σλάβων. Ναι, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, έχουν πάρα πολύ όμορφες γυναίκες. Δεν ξέρω όμως... Τέτοια σφιχτά καλοδεμένα ψηλά κορμιά με αναλογίες που άλλες πάνε χειρουργείο, σε τέτοιο βαθμό, μόνο στις Σέρβες έχω δει. Μια εξίσου άμεση εντυπωσιακή εμπειρία, έζησα στην Στοκχόλμη, ευτυχώς Μάιο μήνα που είχαν πατήσει κάτι απότομες ζέστες, κι όποτε τα χειμωνιάτικα ρούχα δεν αποτελούσαν πρόβλημα.
Ιαπετέ 16:24Δεν διαφωνω γενικά και εμένα έχουν δει πολλά τα μάτια λόγω τουριστικού μέρους που μεγάλωσα και δούλεψα, λόγω multi culti συμφοιτητριών κτλ.Η κοπέλα σου (είτε είναι Λεττονή είτε Λευκορωσίδα βάσει info που έδωσες) είναι απο καλό μέρος εχω πάει εκεί δίπλα στο Βίλνιους μια φορά σε μια πρώην μου. Σίγουρα οι κοπέλες απο Βαλτική και γύρω γύρω εκεί είναι πολύ ωραίες και στο πρόσωπο και στο σώμα.
Πραγματικά, όχι πρέπει, αξίζει να πας στο Βελιγράδι για να συνηδητοποιείσεις πόσο έτσι είναι το πράγμα. Είναι να απορεί κανείς που σχεδόν όλοι είναι όμορφοι ή τουλάχιστον καλοβαλμένοι.Και πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι πλακώνονται στα κρέατα.Οι άντρες δε, είναι αξιοπερίεργο πως γίνεται να είναι όλοι γεροδεμένοι-όχι τούμπανα- ανάγλυφοι και όμορφοι! Λίγο το κρύο φαντάζομαι που σφίγγει το κρέας, λίγο τα χούγια του κομμουνισμού, λίγο η δουλειά και οι στερήσεις που έριξαν για να αναστηθεί η οικονομία τους, λίγο υποθέτω και... ο σωβινισμός τους για να μην πω τίποτα χειρόερο, τα τιτοικά προγράμματα στα σχολεία-υποθετω πάλι...Λίγο κλισέ ίσως όλα αυτά, αλλά κάπως θα πρέπει να εξηγείται.Πάντως είναι δύσκολο μάλλον να είσαι Σέρβος. Να χεις όλα αυτά τα τραγανιστά all over you, και να ναι σχεδόν όλοι ομοφοβικοί... Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι γενικά οι Σλάβοι είναι ομορφούληδες και ομορφούλες.