Αυτό το site μαντεύει τo password σου

Αυτό το site μαντεύει τo password σου Facebook Twitter
5

Μετά από το χείμαρρο αποκαλύψεων σχετικά με τις παρακολουθήσεις της NSA και την πρόσφατη κλοπή 2 εκατομμυρίων password από μια ομαδα χάκερς (που αποκάλυψε οτι τα περισσότερα ήταν του τύπου "0123456"), οι εταιρείες προσπαθούν να έκπαιδεύσουν' τους χρήστες να κατοχυρώνουν πιο περίπλοκα passwords που θα είναι δύσκολο να 'σπάσουν' από όποιον το επιθυμεί.

Ένα τέτοιο online εργαλείο είναι και το Telepathwords, που ανέπτυξε η Microsoft Reserch, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του φαινομένου των "αδύναμων" password. To πολύ εύστοχο online εργαλείο, αποπειράται να μαντέψει το επόμενο γράμμα του password ενώ το πληκτρολογείτε (κάντε το τεστ πληκτρολογώντας αργά), δίνοντας παράλληλα -σε πραγματικό χρόνο- συμβουλές για την επιλογή των χαρακτήρων που συνθέτουν τη λέξη-κλειδί της επιλογής σας.

Αξιζει να σημειωθεί ότι το site υποστηρίζει πως δεν κρατάει αρχείο με τα password που τεστάρονται σε αυτό.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια