Weirdos ή απλά βλάκες;

Weirdos ή απλά βλάκες; Facebook Twitter
14

Πέρσι, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο άνθρωπος-γάτα Dennis Avner, ο επονομαζόμενος “Stalking Cat”, άφησε την τελευταία του πνοή και έμεινε στη μέση η μεταμόρφωσή του σε τίγρη. Πρόλαβε όμως και άλλαξε τη φάτσα του για να μοιάζει με αιλουροειδές και έγινε ένα από τα πιο τρομακτικά πλάσματα στον πλανήτη. Για την περίπτωσή του και καναδυο ακόμα το ίδιο εξωφρενικών, δες το παρακάτω ντοκιμαντέρ. Αν αντέχεις να παρακολουθήσεις weirdos να «παίζουν» με φίδια και την ανθρώπινη παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Βαρυς χαρακτηρισμός το ξέρω, αλλά η πλειοψηφία θεωρώ πάσχει από το λεγόμενο attention whore. Μια προσπάθεια όχι γιατι το γουστάρουν αλλά γιατί γουστάρουν και έχουν ανάγκη α βλέπεις τι κάνεις. Αν ο καθε ένας από αυτούς είχε μια αντιμετώπιση, "ναι οκ,σιγά" και δεν του έδινε κανείς σημασία δεν νομίζω να το προχώραγε τόσο.
Δεν μπορεις να πεις πασχει απο το Attention whore γιατι αυτο δεν ειναι συνδρομο,ειναι οπως λεμε ειναι "ηλιθιος".Μπορεις να πεις ας πουμε attention whorism (οχι οτι βγαζει νοημα αλλα ειναι πιο κοντα)
Έχουν αποποιηθεί την ανθρώπινη φύση κ προτιμούν να μοιάζουν κ να φέρονται σαν μέλη του ζωικού βασιλείου, τίγρης η μια φίδι ο αλλος κτλ. Στα ψυχιατρεία υπάρχουν έγκλειστοι μέσα για λιγότερο "σοβαρούς" λόγους.bbbrrrrr :O
Οι άνθρωποι προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η συμβολή των γιατρών και των διάφορων ειδικών σε αυτή την μεταμόρφωση. Δεν υπάρχει δεοντολογία και όρια;
Και φανταστείτε ότι πολλοί από αυτούς ξεκίνησαν από μία απλή πεταλουδίτσα στον αστράγαλο...Νομίζω πως η παροιμία «εκεί που δεν πιάνει μελάνι...», πρέπει να επαναπροσδιοριστεί...Στο ερώτημα «Weridos ή απλά βλάκες;», η απάντηση είναι: ΑΡΡΩΣΤΙΑ!