Πέθανε η Μαρία Χαραμή

Πέθανε η Μαρία Χαραμή Facebook Twitter
5
Έφυγε το πρωί από τη ζωή η δημοσιογράφος Μαρία Χαραμή, μετά από πολύχρονη, άνιση μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Ήταν επί σειρά ετών αρθρογράφος στο ΒΗΜagazino, στο BHΜΑgourmet, στη ΒΗΜΑdonna, στο Βήμα.gr. Έζησε μία ολόκληρη ζωή γράφοντας για τη ζωή.
 Ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο κ. Θάνο Τζαβέλα (γιο του σκηνοθέτη των επιτυχημένων ελληνικών ταινιών Γιώργου Τζαβέλα). Η κηδεία της Μαρίας Χαραμή θα γίνει τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από το Α΄ Νεκροταφείο. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΤ
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
ΕυχήΕίπα να σου ευχετηρήσω το έθιμο με τόνο και χωρίς υποδιαστολή και να σου πω για τον καλό μήνα, που όμως δεν βρήκε ο υγρός μου τον ξηρόν σου και δεν εγονιμοποίησε ο γαστρονόμος το γουδί του για να γεννήσει λιχουδιές καινα μοσχοδρομήσει ο ποδηλάτης στο μονοπάτι όπου τον κρυφοκοιτάζει ο απόμακρος.( από την ''Συναισθησία'' του Αντώνη Στρέφη,2007 )*** Γειά σου, και μη μας ξεχνάς:εδώ κάτω,ασχημαίνουμε,όλο και πιo ανεπανόρθωτα ασχημαίνουμε, κυρία Χαραμή...