Χτες βάλαμε ένα καταπληκτικό θέμα (Λευκός ρατσιστής έμαθε άσχημα νέα ζωντανά σε εκπομπή - Έμαθε, μέσω εξέτασης DNA, ότι είναι κατά 14% Αφρικανός) και βάλαμε και το βίντεο απ' την εκπομπή.

 

Ο Craig Cobb, είναι το νέο παγκόσμιο ανέκδοτο και το βιντεάκι έχει γίνει viral.

 

Το όλο θέμα μάλιστα μου θύμισε και τις απορίες των βρετανών ρατσιστών σχετικά με το αν ο Κασιδιάρης είναι στ' αλήθεια λευκός και για το τι θα έδειχνε ένα τεστ DNA για την πραγματική καταγωγή του.

 

Τέλος πάντων, μάθαμε ότι σε ένα βαθμό ο Craig Cobb είναι και αφρικανός, όμως δείτε πόσο μικρός είναι ο κόσμος!

 

Χάρη σε σχόλιο του/της ttsa, βλέπουμε το όνομα του Cobb σε άρθρο για την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στις ΗΠΑ:

 

Ο λευκός ρατσιστής που ρεζιλεύτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το DNA του, είχε παρτίδες με τη Χρυσή Αυγή

 

Πριν από μόλις ένα μήνα, μαθαίναμε ότι ο εν λόγω (και αφρικανός χωρίς να το ξέρει ακόμα τότε) ρατσιστής που θέλει να φτιάξει μια απομονωμένη κοινότητα λευκών στην Βόρεια Ντακότα -και γι' αυτό αγόραζε στρέμματα επί στρεμμάτων γης, σκόπευε να δώσει ένα κομμάτι τους στη Χρυσή Αυγή. 

 

Ο λευκός ρατσιστής που ρεζιλεύτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το DNA του, είχε παρτίδες με τη Χρυσή Αυγή

 

Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει τώρα, και δεν ξέρω καν αν θα επιτρεπόταν να μείνει ο ίδιος σε μια απομονωμένη κοινότητα λευκών ή αν τηρεί τις προδιαγραφές. 

 

Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι προερχόμαστε απ' τους ίδιους προγόνους βασικά και πως όλοι θα έχουμε ένα μείγμα πολιτισμών στο αίμα μας. Και αυτό είναι καλό. 

 

Δείτε τι έπαθε ο Craig Cobb, απλά δείτε το χρώμα του Χίτλερ ή του Μιχαλολιάκου! Ας αφήσουμε τις χαζομάρες περί καθαρότητα των φυλών. Αυτά που μας ενώνουν (*και στο DNA μας) είναι περισσότερα απ' αυτά που μας χωρίζουν.