Μάκης Ψωμιάδης για τη φυγή στα Σκόπια: «20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη ήμουν...σε ένα προάστιο του Κιλκίς»

Μάκης Ψωμιάδης για τη φυγή στα Σκόπια: «20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη ήμουν...σε ένα προάστιο του Κιλκίς» Facebook Twitter
6

«Σε ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς πήγα... Είκοσι λεπτά από την Θεσσαλονίκη... για να ξανάρθω», είπε ο Μάκης Ψωμιάδης στην απολογία του, σχετικά με τη φυγή του στα Σκόπια, όταν ήταν καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές.

Ο Ψωμιάδης που δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για σκέλος της υπόθεσης των αποκαλούμενων «στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου», υποστήριξε ότι η φυγοδικία του στα Σκόπια ήταν ένα λάθος.

«Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου» είπε για να συμπληρώσει: «Πλην όμως, πήγα 20 λεπτά μακριά από την Θεσσαλονίκη για να ξαναέρθω.. Σε ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς πήγα… Δεν πήγα να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από την Δικαιοσύνη».

Ο Ψωμιάδης, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων για εκβίαση, εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και παράνομο στοιχηματισμό, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «έμπειρο και καθαρό παράγοντα».  Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν κατά περίσταση οι κατηγορούμενοι είναι συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ' επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
{{«Πλην όμως, πήγα 20 λεπτά μακριά από την Θεσσαλονίκη για να ξαναέρθω.. Σε ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς πήγα… Δεν πήγα να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από την Δικαιοσύνη»}} Αγάπη μου,εγώ είμαι μπεσαλής άνθρωπος!Δεν κάνω τέτοια πράματα!Τα παντελόνια που φοράω,τα τιμάω!
Nα καταθεσει ο Κουγιας αμεσως παρακαλω, που θελουν να φανε αυτον τον αγιο ανθρωπο. Οταν θα γινει η δικη( οχι γελια σοβαρα μιλαμε τωρα) το 2035 τελη Φλεβαρη, η δικαιοσυνη θα λαμψει.
Ακόμα ταλαιπωρούν άδικα το άμοιρο αυτό πλάσμα που δεν θα έκανε ποτέ τίποτα από όλα αυτά; Που αναγκάστηκε να πάει μέχρι το κιλκίς και όχι μακριά χάρην της ιστορίας αυτής που τον έχουνε μπλέξει; Τς τς τς... ελπίζω μια μέρα να δικαιωθείς!Κουράγιο Μάκη!