Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!» Facebook Twitter
53

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV και δήλωσε πως οι Νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός.

Ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε ότι του αρέσει  ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και ότι και  εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες και να σπάσουν τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε και υποστηρίζει πως καλά κάνει η Χρυσή Αυγή, ενώ πρόσθεσε ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.

53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Σήμερα άκουσα κάποιον να γελάει και να διασκεδάζει με τα καμώματα του Παναγιώταρου στο Χυτήριο. Τον ρώτησα 'θα τους ψηφίσεις;' και μου απάντησε 'όχι, αλλά γουστάρω να υπάρχουν'. Ίσως στο μέλλον, αφού γουστάρει τόσο πολύ να υπάρχουν να ρίξει το κουκί του κατά κει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η Χ.Α. δεν θα αποθρασυνόταν τόσο αν δεν υπήρχαν αυτοί, οι πολλοί που είπαν΄'καλά της έκανε ο Ηλίας' ή 'καλά τους τα'χωσε ο Παναγιώταρος' ή 'να ξεβρωμίσει ο τόπος και δεν με νοιάζει ποιος θα κρατάει την σφουγγαρίστρα'. Δια ταύτα, οι Γαϊτάνοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους Παναγιώταρους...
Ξεχασμένος κι απ'το Θεό (pun), αλλά σωστός μαρκετίστας, απευθύνθηκε στο target group του μιλώντας τους στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.Αποτέλεσμα? Wait and see....και νααα οι θεούσες, και νααα οι ψαλμωδίες, και νααα οι διαφημίσεις στο Alter (εμ..όχι, κάτσε..), και νααα τα CD..μη σου πω θα βγάλει και Χριστουγεννιάτικα για να κάνει ταμείο!
Ορίστε που το ακούσαμε και αυτό! Δεν ξέρω αν ο Γαϊτάνος είναι ομοφυλόφιλος, αλλά αν είναι, έστω ως υπόθεση εργασίας, θέλω να επισημάνω την ανοησία κάποιων ομοφυλόφιλων, που είτε προσελκύονται από το στυλ των χρυσαυγητών, είτε υιοθετούν το στυλ αυτό, με γερά μπράτσα και αρβύλες. Ούτε οι γονυκλισίες, ούτε οι αρβύλες θα τους σώσουν, παρηκμασμένοι ηθικά και πνευματικά , όταν έρθει η Ώρα. Όπως δεν έσωσαν τους ομοφυλόφιλους που έμπαιναν στα S.A. του Ρεμ, τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών. Έξω από τις Αξίες του σεβασμού της αξίας της ζωής και της αξιοπρέπειας, χωρίς να εκχωρώ στον καθένα τη δικαιοδοσία να μου την καθορίσει, χωρίς την ελευθερία έκφρασης, σκέψης, ανάπτυξης της προσωπικότητας με ταυτόχρονη ισότητα απέναντι στο Νόμο και ισότητα στις ευκαιρίες, είναι το Σκοτάδι, κύριε Γαϊτάνε. Να το βράσω το φως των κεριών, που φωτίζουν τις μελίρρυτες μελωδίες σας. Έκανα το λάθος, πέστε το, την αποκοτιά πέστε, και πήγα στο Χυτήριο την Πέμπτη και όχι την Παρασκευή. Μόνος, χωρίς να ξέρω κανέναν. Δύο φορές κατέπεσαν στις αίθουσες των δικαστηρίων τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην παράσταση, ακριβώς διότι ΔΕΝ παρουσιάζει το Χριστό ως ομοφυλόφιλο, αλλά παραλληλίζει την προδοσία του Ιούδα, που έγινε κακά τα ψέμματα κυρίως από το φόβο των Ρωμαίων, με την προδοσία του ερωτικού συντρόφου, από το φόβο της συντηρητικής, φοβικής και σκληρά ομοφοβικής κοινωνίας μιας επαρχιακής κωμόπολης του αμερικάνικου Νότου, η οποία είχε πολλά μυαλά σαν αυτά που ήταν έξω από το θέατρο. Ένιωσα φόβο, αλλά πάνω από όλα θλίψη για τη ρημαγμένη Ελλάδα του Μεσαίωνα, που ονειρεύεστε κε Γαϊτάνε. Ανοίξτε τα μάτια σας και δέστε πώς έχουν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στις περισσότερες Ευρωπαϊκές και τις άλλες προηγμένες Πολιτείες. Υπουργοί που τους γυρεύει δανεικά η Ελλάδα των κουραδόμαγκων, των ασύδοτων λαμογιών, είναι ανοικτά ομοφυλόφιλοι και όχι κρυφές, και παντρεμένοι με άντρες... Ασυδοσία των ισχυρών είχαμε στην Ελλάδα, όχι υπερβολική ελευθερία και πάντως όχι των ομοφυλοφίλων. Έγκλημα υπάρχει παντού. Αλλά η Πολιτεία ξέρεις με ποιού το μέρος είναι. Εγώ πήγα με ένα πουκαμισάκι. Τί ήταν όλοι αυτοί που έρχονται με κράνη και ρόπαλα, μιλώ για πολίτες; Τόσοι τρομονόμοι (δημιουργία κλίματος φόβου σε μερίδα της κοινωνίας), τόσοι κουκουλονόμοι (κάλυψη του κεφαλιού, προσέλευση με πολεμική εξάρτηση) γιά ποιόν είναι κε Γαϊτάνε; Τί ορκ ήταν αυτά και τί παραληρούντες ρασοφόροι, που τους παρότρυναν με ηδονή; Κάποια στιγμή ο Παναγιώταρος είπε σε κάποιον, "αν σε πετύχουμε αλλού έχεις να φας..." και ένας ρασοφόρος έλεγε "έτσι θέλει, να το θυμάται".Ντροπή σε αυτόν και σε σας κε Γαϊτάνε. Έχουμε και αλλού αξίες, καλύτερες από την υποκρισία σας. Σιγά μην περιμένουμε να κανοναρχηθούμε αξιακά από τέτοιους ρασοφόρους και τέτοιους μουσικούς, που σαν κάτι μουσκεμένες εξηντάρες γλυκοκοιτούν τα μπράστα της ΧΑ, ώσπου να φάνε κι αυτές μια μπούφλα και ένα "άντε μωρή [...]" κατάμουτρα.
χαχαχα! πόσο γελοίος πια! Θυμάμαι τον είχα πετύχει κάποτε στη Σαμοθράκη(!) και το έπαιζε πολύ ντίβα και σούπερ σταρ!Αυτό με τη ΧΑ και τους μαύρους πάντως είναι τραγικό! και μετά σου λέει "αγαπάτε αλλήλους". Με "θλίβουν" συνεχώς αυτοί οι χριστιανοί! Βέβαια δεν σκοπέυω να τους φέρω το ευαγγέλιο στο κεφάλι...(!)Γεια σου ρε Πέτρο άνθρωπε του Θεού!
Βρε σεις καλά μου παιδιά, τώρα σας πείραξε τι είπε ο Gaetano? Το υπόλοιπο 10% της Ελλάδας που ψήφισε Χρυσή Αυγή και συνεχώς αυξάνεται δεν σας απασχολεί? Μονίμως βλέπουμε το δέντρο αλλά χάνουμε το δάσος..
Το δάσος της βλακείας και της χυδαιότητας, που πιστεύει ότι οι μπράβοι νυχτερινών κέντρων είναι οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από την κρίση, αποτελείται από πολλά τέτοια δέντρα, αγαπητέ μου. Ολέθριο λάθος κάνουν όσοι ομοφυλόφιλοι, είτε λόγω έλξης προς το στυλ, είτε λόγω υιοθέτησης του λεγόμενου στυλ camp, αισθάνονται κοντά στη ΧΑ. Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.Η Ελληνική κοινωνία κάνει μια μεγάλη σειρά λανθασμένων επιλογών, εδώ και δεκαετίες. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: λάθος κριτήρια. Να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε ποιούς εκτιμά και ποιούς λοιδορεί. Θα διαπιστώσουμε ότι τα γούστα της είναι σε κομπιναδόρους και ασύδοτους αλήτες. Αυτό δεν ενόχλησε τόσα χρόνια τον κο Γαϊτάνο; Τον ενοχλεί η δήθεν "υπερβολική ευγένεια των Ελλήνων"; Είμαστε σοβαροί; Πού την είδε;
όπως Άκουγα χθες στο Ράδιο :'' μα καλά να ήταν Σαρακοστή, από πού και ως πού μιλάει Χειμωνιάτικα ο Γαιτάνος που έχει να κάνει επιτυχία από το Λάθος Εποχή''Λάθος Εποχή μιλάς Γαιτάνο μου
Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο κάθε τραγουδιστής έχει θέμα με τα λαθραία CD. Tώρα αν δεν το λένε απο political correctness (πόθεν άραγε;) είναι άλλο θέμα. Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι έχουν τις εταιρίες τους με τη χαμηλή φορολόγηση και τα μαύρα τους από κάτω απ'τα τραπέζια. Ο Γαϊτάνος -τουλάχιστον- δεν το'παιξε επαναστάτης και υπεράνω από τη chaise-longue του ρετιρέ του στο Παρίσι. Αυτά για τα CD. Για τη ΧΑ απαράδεκτος.
Αυτά λέει το καλό αυτό παιδί? Σε λάθος εποχή (όπως παλιότερα τραγουδούσε) γεννήθηκε. Και ποιός είναι αυτός που κρίνει τον Νεοέλληνα και έχει απογοητευτεί (τα τελευταία όπως λέει, που πέσαν οι πωλήσεις θα έλεγα εγώ... πριν από 4 χρόνια ο Νεοέλληνας ήταν άλλο πράγμα).
Τον θλίβουν οι Έλληνες και βρίσκει ενδιαφέρουσα τη ΧΑ; αυτό το "αυτούς τους μαύρους" τα λέει όλα... επειδή δεν ξέρω από "χαζοευγένειες" κι εγώ όταν τον πετύχω πουθενά θα τον φτύσω κατάμουτρα.
"Μ' αρέσει να κάνουν οι άλλοι τσαμπουκά για λογαριασμό μου γιατί εγώ ποτέ δεν θα τα κατάφερνα. Πως να χαλάσεις τέτοια φράντζα;"Ποτέ δεν τον πήγαινα αυτόν. Τώρα ξέρω και το γιατί.