Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!» Facebook Twitter
53

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV και δήλωσε πως οι Νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός.

Ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε ότι του αρέσει  ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και ότι και  εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες και να σπάσουν τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε και υποστηρίζει πως καλά κάνει η Χρυσή Αυγή, ενώ πρόσθεσε ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.

53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΛΑΣ διέκοψε την περίθαλψη επιζώσας βιασμού που αιμορραγούσε, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Έλενα»

Ελλάδα / Η ΕΛΑΣ διέκοψε την περίθαλψη επιζώσας βιασμού που αιμορραγούσε, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Έλενα»

Τι απαντά η ΕΛΑΣ στην καταγγελία - Δημιουργία πρωτοκόλλου περίθαλψης- διαχείρισης κακοποιημένων γυναικών ζητούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»
NEWSROOM
Εισαγγελική παρέμβαση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Το σκεπτικό της έφεσης

Ελλάδα / Εισαγγελική παρέμβαση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Το σκεπτικό της έφεσης

Ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση για το βούλευμα αποφυλάκισης του αρχηγού της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκου Μιχαλολιάκου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όταν η «αδιακρισία» και ο «τσαμπουκάς» της Χ.Α. έρθει στο κεφάλι του θα συνεχίσει να λέει τις μπούρδες αυτές?«Μαύροι»? Δεν είναι άνθρωποι αυτοί? Πετάμε ένα «μαύροι» και καθαρίσαμε ρε Γαϊτάνο?Τι είναι κινούμενα σχέδια? Ξεσπάμε στα κεφάλια τους τα cds και μετά όλα τα προβλήματα λύθηκαν?Τελικά το τέρας του ρατσισμού και του φασισμού είναι παντού και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί έχεις εύκολο βήμα και μιλάς.