ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Καλά κάνουν!» Facebook Twitter
53

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV και δήλωσε πως οι Νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός.

Ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε ότι του αρέσει  ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και ότι και  εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες και να σπάσουν τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε και υποστηρίζει πως καλά κάνει η Χρυσή Αυγή, ενώ πρόσθεσε ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.

53

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Αίσχος. Του φταίνε η Ελλάδα και οι Έλληνες ως νοοτροπία (και δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν πολλά ελαττώματα μαζί με τα προτερήματα) αλλά θεωρεί πως οι μέθοδοι και οι ιδεολογίες της Χ.Α. θα μας πάνε μπροστά ως έθνος; Εμετός.Το πολύ λιβάνι στο στασίδι τελικά, καλό δεν κάνει.
Από τη μία ο φασισμός, ο ναζισμός για να είμαστε ακριβείς, κι από την άλλη η "χαζοευγένεια".Αυτά είναι τα διλήμματα του ελληνικού λαού. Δεν είναι και τόσο φοβερά, πια! Ας επιλέξουμε επιτέλους κι ας βαδίσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία.
σωστο...μπορεις να το μεταφρασεις και αλλιως ομως απο την μια η πολιτικη των Πρετεντερηδων και απο την αλλη η πολιτικη του δρομου. Και στην μεση ο Ελληνας. Ειναι ενα πραγματικο διλλημα για πολλους ανθρωπους που ζουν σε αντιξοες συνθηκες κεντρο, εγκληματικοτητα κτλ.
Πρωτα τραγουδαμε το "Ω γλυκυ μου εαρ" και μετα απ αυτο καπακι δηλωνουμε οτι μας αρεσει ο τσαμπουκας της ΧΑ. Συμπερασμα... Ειμαστε, οπως ημασταν παντα, ενας πανσοφος λαος!
Καλλιτέχνης. Μέλος μειονότητας που κυνηγά η Χρυσή Αυγή. Παρ όλα αυτά φασίστας και μισαλλόδοξος. Η χριστιανοπληξια και το κόμπλεξ της αφάνειας μονο μερικώς δικαιολογούν το παραλλήρημα του. Από τη μια κριμα. Από την άλλη δεν πειράζει: ήρθε η ώρα που ολοι διαλέγουν είτε τη λογική και την αλληλεγγύη είτε τη μισαλλοδοξία. Τουλάχιστον τωρα ξέρουμε.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει μαυρος που πουλαει cd του Γαιτανου. Το αστειο ειναι οτι αν η Χρυση Αυγη επαιρνε την εξουσια ο Γαιτανος θα βρισκοταν σε καποιο στρατοπεδο συγκεντρωσης για προφανεις λογους.
συγνώμη αλλά ο Γαιτάνος αν δεν κάνω λάθος είναι gay??????Έχει συνειδητοποιήσει τι λέει ακριβώς η Χρυσή Αυγή για τις προτιμήσεις του?Αν εφαρμόσει τον τσαμπουκά που του αρέσει ,τότε ειλικρινά νομίζω πως θα αλλάξει άμεσα γνώμη.Είναι κρίμα άνθρωποι της τέχνης ( ο θεός να την κάνει ) και δήθεν της Εκκλησίας της αγάπης να έχουν τέτοια πιστεύω...
Θα αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι η βαρυσήμαντη συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή "Κορίτσια για Σπίτι", ωστόσο ποιος μαύρος πουλάει CD του Γαϊτάνου? Ποιος ακούει πασχαλινούς ύμνους όλο το χρόνο?
Μα άραγε, δε θα καταλάβετε ποτέ, οτι το γεγονός οτι κάποιος είναι άνθρωπος, και σέβεται τον άνθρωπο, δεν τον κάνει απαραιτήτως αριστερό;Οι λέξεις που χρησιμοποιείς βγάζουν ψευδή νοήματα και παραπλανούν με μοναδικό σου στόχο τελικώς να εκφράσεις τη μικρότητα σου και τίποτα άλλο.